.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Να ανακληθεί η απόλυση του γιατρού Νίκου Σκούφογλου από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»


ΠΕΝΕΝ

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει την απόλυση του γιατρού (ορθοπεδικού) Νίκου Σκούφογλου από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο Ν. Σκούφογλου είναι ο μόνος γιατρός σε παράταση ειδικότητας και ο Διοικητής του νοσοκομείου αυθαίρετα και εκδικητικά αρνήθηκε την ανανέωση της Σύμβασής του!!

Πρόκειται για μια άθλια μεθόδευση και μεταχείριση που συνιστά αυταπόδεικτη καταχρηστικότητα από μέρους της Διοίκησης στον συγκεκριμένο γιατρό!

Πρόκειται για πολιτική δίωξη η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τον περασμένο χρόνο ενάντια στην απόπειρα περικοπής του μισθού του (καθώς και άλλου συναδέλφου του) που τους αποδόθηκε «απρεπή συμπεριφορά» επειδή αντέδρασαν στην απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά του Διοικητή του νοσοκομείου σχετικά με τα ελλιπή μέτρα κατά της πανδημίας!

Σε μια περίοδο που τα δημόσια νοσοκομεία έχουν τεράστιες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό αλλά και η πανδημία σύμφωνα με τα στοιχεία παίρνει πάλι την ανιούσα είναι πρωτοφανές να απολύεται υγειονομικός από δημόσιο νοσοκομείο.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την ανεπίτρεπτη στάση του Διοικητή του νοσοκομείου και την καταχρηστική απόφασή του!

Απαιτούμε:

Να ανακληθεί η απόλυση του Ν. Σκούφογλου

Να γίνει άμεσα η επαναπρόσληψή του.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.