.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Νίκη του κινήματος αλληλεγγύης η ακύρωση του προστίμου των 50.000€ στον Θ. Αγαπητό


Έξω ο Βαρδινογιάννης και τα μοναστήρια από τη ΣιθωνίαΤο εξοντωτικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ που επέβαλλε η Επιτροπή Ελέγχου δαπανών και εκλογικών παραβάσεων στον Θανάση Αγαπητό ως επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική αριστερά» ακυρώθηκε! Η Επιτροπή έκανε δεκτή την ένσταση που υποβάλλαμε και ανακάλεσε την προηγούμενη απόφασή της. Παρότι το ΑΤ Σερρών προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να επηρεάσει την απόφαση ώστε να φιμώσει τη φωνή της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, δεν τα κατάφερε.

Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα του μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης που απλώθηκε σε όλη τη χώρα περιλαμβάνοντας φορείς του μαζικού και συνδικαλιστικού κινήματος (ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, πρωτοβάθμια σωματεία, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ και ΕΛΜΕ κλπ), πολιτικούς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κοινή ανακοίνωση οργανώσεων της Αριστεράς, ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή),αλλά και θεσμικούς (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια),. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που έδωσε μαζί μας αυτή τη μάχη, αποδεικνύοντας ότι η διεκδίκηση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών δεν είναι ένας μάταιος αγώνας, αλλά μια μάχη που μπορεί να κερδηθεί.

Συνεχίζουμε! Η κινητοποίηση που οδήγησε στην ακύρωση του προστίμου πρέπει να συνεχιστεί ώστε να ολοκληρωθεί με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου και την κατάργηση του άρθρου 14 παρ. 1γ΄ του ν. 3870/2010 με βάση το οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο. Το νομοθετικό αυτό πλαίσιο είναι ουσιωδώς αντιδημοκρατικό, αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις στέρησης της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης στην πράξη, καθώς επιτρέπει ουσιαστικά τη διακίνηση ιδεών μόνο στις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις που χρηματοδοτούνται και έχουν τις πλάτες ισχυρών οικονομικών συμφερόντων. Αρμόδια για να αλλάξει αυτό το νομοθετικό πλαίσιο με βάση το οποίο αποφασίζει η συγκεκριμένη Επιτροπή είναι η Βουλή και απαιτούμε να προχωρήσει άμεσα στην κατάργησή του.

Η περιφερειακή κίνηση Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, όπως και συνολικά για την ανατροπή της πολύμορφής αυταρχικής επίθεσης ενάντια στις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα. Συνεχίζουμε το συνολικό αγώνα για την ήττα της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ, για την αντικαπιταλιστική ανατροπή.

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



15 σχόλια στο “Νίκη του κινήματος αλληλεγγύης η ακύρωση του προστίμου των 50.000€ στον Θ. Αγαπητό

      1. Τάκης

        Καλά εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει,δέν έπιασες το υπονοούμενο;
        Μήπως ήθελες να το υποβαθμίσεις ως ασήμαντο;η μήπως συγκρινόμενο με τα
        πενήντα το βρίσκεις λογικό;
        Τι πίνετε μερικοί και παθαίνετε μαλάκυνση;μετά συγχωρήσεως δηλαδή.
        Τάκης

        Reply
        1. Avir

          Α το έχουν διαβάσει 50 φορές να βρουν που κρύβεται το αντιαριστερό υπονοούμενο κι αφού απελπίστηκαν ζητούν να ομολογήσω

        2. ΑΩ

          Τι συνδέει το πρόστιμο στον Αγαπητό και την Ανταρσία με τον Ψυχάρη, δεν μας είπες.
          Δεν είναι όλοι πανέξυπνοι σαν τον λεφτ.
          Λοιπόν;

        3. Left G700

          ΑΩ μου, για να τα λέμε όλα, ούτε εγώ (που εγώ βέβαια δεν έψαχνα για “αντιαριστερό υπονοούμενο”) το κατάλαβα. Και τα πανέξυπνα πουλιά, από τη μύτη πιάνονται!…

        4. ΑΩ

          ρώτα τον “φίλο αβίρ” στο προσωπικό του μέιλ, αφού τα λέτε

        5. Left G700

          Δεν μιλιόμαστε. Η Υπερεσία μού έδωσε μια ολόκληρη γαλοπούλα για τα Χριστούγεννα ενώ σ’ εκείνον μόνο δύο μπούτια και μου κρατάει μούτρα.

        6. Θεοδωρος Σαμιωτακης

          Ειναι τραβηγμενη η συνδεση ανταρσυας ΔΟΛ επειδη ο δημοσιογραφος παπαχρηστος αρθρογραφησε κατα της επιβολης του προστιμου.Με την ιδια λογικη θα οδηγηθουμε σε συζητηση πολυ περιεργη..

        7. ΑΩ

          Δεν είναι τραβηγμένη, είναι προβοκατόρικη επίθεση.

        8. ΑΩ

          Βλέπω ένα ασφαλίτικο υπονούμενο σε βάρος του Αγαπητού. Ανώνυμου φυσικά. Βλέπεις κάτι άλλο;

    1. ΑΩ

      Τι έγινε Αβίρ; Κατάπιες τη γλώσσα σου; Δε θα μας πεις τι σχέση ο Αγαπητός με τον Ψυχάρη;
      Έριξες λάσπη με ασφαλίτικο υπονοούμενο και νομίζεις ότι κάτι έκανες.
      Ο Αγαπητός είναι αγωνιστής με δεκαετίες δράση στο εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα. Δεν είναι υπογραφή με ψευδώνυμο σε χαφιέδικα σχόλια.
      Όταν ο Αγαπητός συρόταν στα δικαστήρια για τους αγώνες του με εντολή Φούχτελ -θυμάσαι; ο Γερμανός υφυπουργός με έδρα τη Θεσσαλονίκη για να επιβλέπει το μνημόνιο του ΓΑΠ- εσύ και το φύραμά σου, δήθεν “πατριώτες” το είχατε βουλώσει. Εξάλλου η καρδιά σας είναι με τα “παιδιά” (τους ασφαλίτες που συνέλαβαν με απαγωγή τον Αγαπητό μέσα από το σχολείο του, τα ΜΑΤ και τους λοιπούς μπάτσους).
      Είσαι μόνο για φτύσιμο.

      Reply
      1. Left G700

        Εγώ πάλι νομίζω, ΑΩ μου, ότι ο ένας από τους ασφαλίτες που συνέλαβαν με απαγωγή τον Αγαπητό ήταν ο Avir. Όσο τον κοιτάζω στο δεξί προφίλ, τόσο πιο πολύ βεβαιώνομαι!

        Reply
        1. ΑΩ

          Αν κάτι θα είχε ενδιαφέρον, θα ήταν η δική σου άποψη γιατί ο αβίρ συσχετίζει τον Αγαπητό με τον Ψυχάρη.
          Το ότι κάνεις χαβαλέ και το γυρίζεις στην τρελή, ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι είναι προβοκάτσια δείχνει την ικανοποίησή σου για την σπίλωση ενός αγωνιστή.
          Είναι μάταιο βέβαια από σένα να περιμένει κανείς αξιοπρεπή στάση.

        2. Left G700

          Α, δεν πας καλά, ΑΩ μου! Πώς το γυρίζω στην τρελή; Δεν έχω πει από το μεσημέρι χθες, με αφορμή ένα δικό σου σχόλιο, όπου το είχες δεμένο ότι to έχω αποκρυπτογραφήσει, πως δεν έχω καταλάβει τι εννοεί ο Avir; Θα κατηγορηθω και γι’ αυτό; Όπως το πας, στο τέλος θα μου φορτώσεις και τους φόνους τών παιδιών που διέταξε ο Ηρώδης!

          (Είναι αυτονόητο δε, ότι επίσης δεν έχω καταλάβει τα περί “προβοκάτσιας”, “σπίλωσης” και ασφαλίτικων μεθόδων που τσαμπουνάς.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.