.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Λύθηκε το υποτιθέμενο «μυστήριο»: Δήλωση και βίντεο του Π. Παπανικολάου


Δήλωση από Πάνο Παπανικολάου, ΓΓ ΟΕΝΓΕ – μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, 11/1/22

Λύθηκε το υποτιθέμενο «μυστήριο» γιατί οι ιδιωτικές κλινικές πρακτικά δεν παίρνουν ΚΑΝΕΝΑΝ ασθενή COVID στην Αττική με αποτέλεσμα ιδιαίτερα από χθες 10/1/22 να παραμένουν στα ΤΕΠ των δημόσιων νοσοκομείων πολλές νέες εισαγωγές γιατί δεν βρίσκουν κλίνη νοσηλείας στις πτέρυγες COVID που είναι υπερπλήρεις.

Πάλι όπως την περασμένη άνοιξη μόνο όσους είναι έτοιμοι για εξιτήριο και αν μπορεί να πάρουν οι κκ ιδιώτες κλινικάρχες (με το αζημίωτο και με πανάκριβο κρατικό νοσήλιο).

Κοροϊδία χωρίς τέλος πάλι με υπογραφή του ΓΓ υπουργείου Υγείας κ. Κωτσιόπουλου και για άλλη μια φορά ατέλειωτες προπαγανδιστικές επικοινωνιακές φούσκες fake news από την κυβέρνηση προς την κοινή γνώμη.

Δείτε επίσης βίντεο από την παρέμβαση του νευροχειρουργού Πάνου Παπανικολάου στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 10/1/2022:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Λύθηκε το υποτιθέμενο «μυστήριο»: Δήλωση και βίντεο του Π. Παπανικολάου

  1. Σ.Τ.

    Σταζει τρομο η συνέντευξη, αλλα πιστευω οσα λεει ειναι αληθεια…..
    ασθενεις περιμενουν απο το Σαββατο για ενα κρεββατι, απλο οχι εντατικης.
    Το 30% κατρακύλησε το ποσοστο επιβιωσης. ακουσα αλλου…αυτα τα πραγματα μονο σε μεγαλες φυσικες καταστροφες και ΠΟΛΕΜΟΥΣ συμβαινουν.
    Οσο για αυτους που ελεγαν οτι η πανδημια τελειωνει (ειναι αυτοι που αρχικα ελεγαν οτι η πανδημια δεν υπαρχει, μετα ελεγαν οτι ειναι περιορισμένη και μετα οτι τα εμβολια ειναιεπικινδυνα) χαρακτηριζονται αφελεις επιοικως. Το ειχα γραψει εξαλλου στην αρχη της εμφανισης των μεταλλαξεων. Ειπα τοτε οτι δεν ξερουν τι τους γινεται οσοι λεγανε οτι ο υιος εξελισσεται σε μια απλη γριππη. Ηδη τα πρωτα στοιχεια τους διαψεύδουν. Καθε μεταλλαξη ειναι μεχρι στιγμης ολο και πιο μεταδοτικη αλλα και πιο επβλαβης για πολλα οργανα παραλληλα.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.