.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Λάρισα: Ο Δήμος εμποδίζει τη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ -Ανατρεπτική Συνεργασία


Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας

Καταγγέλλουμε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαρισαίων να παρεμποδίσει-απαγορεύσει τη συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας στην πλατεία Ταχυδρομείου την Tετάρτη στις 8 μμ, παρότι ο εκπρόσωπός μας υπέβαλε αίτηση με αρ. πρωτ. 29170 από την Πέμπτη 30/5/2024 για το σκοπό αυτό.

Και ενώ είχε την διαβεβαίωση του αρμοδίου υπαλλήλου ότι για την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είχε υποβληθεί αίτηση από κανένα άλλο συνδυασμό, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε στις 3/6 ότι η πλατεία έχει παραχωρηθεί για την ίδια ημέρα και ώρα σε άλλο πολιτικό φορέα με ημερομηνία υποβολής αίτησης την ίδια μέρα και αριθμό πρωτ.30036/3-6-2024.

Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία σε αυτή την απόφαση της δημοτικής αρχής, του τύπου ότι δεν υπήρχε και άδεια από την αστυνομία. Είναι πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής του να δημιουργεί εμπόδια στην προεκλογική μας απεύθυνση.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αν και επικαλούνται ότι σύμφωνα με το νόμο τηρείται η αρχή της αναλογικής ισότητας στην προβολή, βρίσκεται στο όριο του αποκλεισμού από τα ΜΜΕ και την κρατική ΕΡΤ με ό,τι προβάλλεται να είναι μετά τα μεσάνυκτα και συναντά πρόσθετους περιορισμούς από τις καθεστωτικές δημοτικές αρχές, όπως στην πόλη μας.

Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας, σε πείσμα όλων όσοι θέλουν πιστοποιητικά φρονιμότητας που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές για να βρεθούμε σε ένα δημόσιο χώρο για να συζητήσουμε, καλούμε τους πολίτες της πόλης μας στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ταχυδρομείου την Τετάρτη 5 Ιούνη στις 8 μ.μ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.