.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Καταδικάζουμε τον αυταρχισμό της διευθύντριας του 99ου Δημοτικού Σχολείου!


Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει ως ανεπίτρεπτη και βαθιά αντιδημοκρατική την συμπεριφορά της διευθύντριας του 99ου Δημοτικού Σχολείου εναντίον της γνωστής αγωνίστριας – εκπαιδευτικού και μέλους του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» Ντίνας Ρέππα.

Η προσπάθεια οποιασδήποτε παρεμπόδισης στην άσκηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και πολύ περισσότερο οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις κατασκευασμένων κατηγοριών και καταγγελιών συνιστούν πρακτικές επικίνδυνες που είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης ενάντια σε κάθε αγωνιστική φωνή καθώς και στο ίδιο το εκπαιδευτικό κίνημα!

Τις μεθόδους αυταρχισμού, τις καταδοτικές συμπεριφορές, την προκλητική αυθαίρετη καταχρηστικότητα στην επιβολή του διευθυντικού δικαιώματος, τις καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα!

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεσή της ενάντια στους εκπαιδευτικούς και τα δικαιώματά τους, οι αντισυναδελφικές πρακτικές που θέλουν να επιβάλουν περιορισμούς στην άσκηση της ελεύθερης διακίνησης των απόψεων στα σχολεία και στην απρόσκοπτη συνδικαλιστική δράση πρέπει να βρουν απέναντί τους το σύνολο των εκπαιδευτικών και του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι Διοικήσεις
Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΝΑΤ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 85.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.