.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στις κινητοποιήσεις στον ένα χρόνο από το έγκλημα της Πύλου


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 14 Ιούνη στον ένα χρόνο από το ρατσιστικό έγκλημα – ναυάγιο της Πύλου και τον πνιγμό 600 προσφύγων

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμμετέχει στις πανελλαδικές και διεθνείς κινητοποιήσεις την Παρασκευή 14 Ιούνη στον ένα χρόνο από το ρατσιστικό έγκλημα – ναυάγιο της Πύλου και τον πνιγμό 600 προσφύγων.

Το σαπιοκάραβο που επέβαιναν οι πρόσφυγες βούλιαξε μετά από ανατροπή την οποία προκάλεσε η βίαιη ρυμούλκησή του από το σκάφος 920 του Λιμενικού Σώματος για να απωθηθεί προς την Ιταλία.

Συνένοχοι στο ρατσιστικό έγκλημα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και η ΕΕ. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να μείνει ατιμώρητο! Η αθώωση των 9 προσφύγων στη δίκη της Καλαμάτας είναι μόνο η αρχή!

Ανοιχτά σύνορα, άσυλο και στέγη για την προσφυγιά. Όχι στην Ευρώπη-φρούριο. Να καταργηθεί η FRONTEX. Ενάντια στη ΕΕ της φτώχειας, του πολέμου, του ρατσισμού!

Καλούμε τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις να βρεθούμε όλοι μαζί, την Παρασκευή 14 Ιούνη, στο πλευρό των επιζώντων του ναυαγίου απαιτώντας την τιμωρία των δολοφόνων!

· Αθήνα, Προπύλαια, 7μμ

· Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Βενιζέλου 7μμ

· Πάτρα, Πλατεία Γεωργίου 7μμ

· Γιάννενα, Περιφέρεια, 6.30μμ

· Βόλος, Πλατεία Ελευθερίας,7μμ

· Ξάνθη, Κεντρική Πλατεία 7μμ

· Χανιά, Πλατεία Αγοράς 7μμ

· Ηράκλειο, Λιοντάρια, 6.30μμ

Στις ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία στο Λονδίνο, Παρίσι, Κοπεγχάγη, Χάγη, Βαρσοβία, Βαρκελώνη

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.