.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ζακ: Εξοργιστική η απόφαση του αστικού δικαστηρίου, υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση


Φεμινιστική Συλλογικότητα Sabbat

⚡Εξοργιστική η απόφαση του αστικού δικαστηρίου, υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση: Ένοχοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη και όχι για ανθρωποκτονία μεσίτης και καταστηματάρχης και αθώοι όλοι οι αστυνομικοί.

❌Καμία δικαιοσύνη για την άγρια δολοφονία του Ζακ μέρα μεσημέρι. Καμία δικαιοσύνη για τη δολοφονία που τελέστηκε ξανά και ξανά στη δικαστική αίθουσα κατηγορώντας το ίδιο το θύμα και επαναλαμβάνοντας μια γραμμή υπεράσπισης των δολοφόνων που εξευτέλιζε το θύμα και τροποποιούσε χυδαία την πραγματικότητα.

🔥Σήμερα στις 19.30 στο Μοναστηράκι θα είμαστε όλα εκεί. Να μη λείψει κανένα. Για τη Zackie. Για τη δικαιοσύνη που μόνο οι αγώνες μας θα φέρουν

🧹Καμία μόνη. Κανένα λιγότερο.

H Zackie δολοφονήθηκε #ΑλλαγήΚατηγορίαςΤώρα

🌙Την ερχόμενη Τρίτη (03.05) συμμετέχουμε στην πανελλαδική ημέρα δράσης για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στην Ομόνοια από ιδιοκτήτες και αστυνομικούς.

📣Συγκεντρωνόμαστε στα δικαστήρια στις 9 το πρωί και στο Μοναστηράκι στις 7.30 το απόγευμα για να δηλώσουμε ότι η πρόταση της Εισαγγελικής αρχής για αθώωση των κατηγορούμενων αστυνομικών και για καταδίκη των ιδιοκτητών για θανατηφόρα σωματική βλάβη (και όχι για ανθρωποκτονία) είναι για μας μια απαράδεκτη προσπάθεια συγκάλυψης του ακραίου λιντσαρίσματος που δέχτηκε ο Ζακ πριν 3 χρόνια.

⭕Η συντονισμένη δολοφονία χαρακτήρα που επιχειρείται στην δίκη δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Ζακ, ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος, η Zackie Oh δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ο φίλος του που την εγκλώβισαν και την χτύπησαν μέχρι θανάτου είναι ένοχοι για τη δολοφονία της. Οι αστυνομικοί που συνέχισαν να την χτυπούν πάρα το ότι ήταν ετοιμοθάνατη είναι ένοχοι για την δολοφονία της Zackie. Ο φασισμός, ο συντηρητισμός και το μίσος απέναντι στις φτωχές, τις οροθετικές, τις τρανς, απέναντι σε όσες, όσους και όσα δεν ταιριάζουν με το πρότυπο των οικογενειαρχών ιδιοκτητών είναι ένοχοι για την δολοφονία τoυ Ζακ.

⚡Δεν σταματάμε μέχρι να αλλάξει η κατηγορία για τους δολοφόνους. Δεν σταματάμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.