.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η Δέσποινα Κουτσούμπα στο MEGA, 21/6/23 (Βίντεο)


Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τρία αποσπάσματα της εκπομπής “Ο Δρόμος προς την Κάλπη” με την Νίκη Λυμπεράκη που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, Δέσποινα Κουτσούμπα, εκπροσωπεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο Κ. Χατζηδάκης από την ΝΔ, ο Χρήστος Σπίρτζης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κ. Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και η Χριστίνα Κοραή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίον η εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδεικνύει την κοινή πολιτική των τριών μνημονιακών κομμάτων, παρά τις επιφανειακές σκιαμαχίες μεταξύ των εκπροσώπων τους -μπουρμπουλήθρες σε φλυτζανάκι του καφέ θα τις χαρακτήριζε ο κακεντρεχής.

“Συγκοινωνούντα δοχεία” χαρακτήρισε τα τρία κόμματα, αναφερόμενη στις αμοιβαίες μετακινήσεις στελεχών και βουλευτών, για να προσθέσει πως η ισχύς μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται τόσο από τον αριθμό των βουλευτών όσο από το συσχετισμό δύναμης στην κοινωνία.

Πέρα από τις ερωτήσεις για την Οικονομία, τα προγράμματα και τις κοστολογήσεις, στην Δέσποινα Κουτσούμπα τέθηκαν και ερωτήσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία χαρακτήρισε “σιδερένιο κλουβί” από το οποίο πρέπει να βγούμε, καθώς και για το κατά πόσον αυτά που λέει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προσιδιάζουν με τα όσα λένε τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γ. Βαρουφάκη.

Στην ερώτηση για το πώς εξηγείται το 40% της ΝΔ, η Δέσποινα Κουτσούμπα στο τρίτο βίντεο απαντά μεταξύ άλλων ότι αυτό που ηττήθηκε, δεν ήταν η αριστερά. Ήταν η απουσία της αριστεράς, που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Εμείς την άλλη μέρα θα είμαστε αντιπολίτευση στο δρόμο”, έκλεισε την τοποθέτησή της.

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 91.82% ( 11
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η Δέσποινα Κουτσούμπα στο MEGA, 21/6/23 (Βίντεο)

  1. Γνώστης

    Ευθύβολη και μαχητική, με εύστοχες παρεμβάσεις η Δ. Κουτσούμπα. Πολύ καλή παρουσία σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.