.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αναιρέσεις 2019: Πολιτική εκδήλωση στο Ναύπλιο (Βίντεο)


Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσαν η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) και το ΝΑΡ, στην πλατεία Δημαρχείου του Ναυπλίου (απέναντι από την πλατεία Καποδίστρια).

Η εκδήλωση, που ήταν στο πλαίσιο του Κάμπινγκ Αναιρέσεις που έγινε στο Δρέπανο Αργολίδας από 26 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου 2019, είχε τίτλο:

«Συζητάμε για την οργάνωση της μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης και για την αντικαπιταλιστική αριστερά που χρειαζόμαστε στη νέα φάση»

Ομιλητές ήταν:

-ο Κώστας Τριχιάς, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ν.Κ.Α. και της ΠΕ του ΝΑΡ και

-ο Σπύρος Ρούμπας, μέλος του ΚΣ της ν.Κ.Α. και της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δείτε στη συνέχεια τα βίντεο της εκδήλωσης:

Σύντομο καλωσόρισμα από τη συντονίστρια της εκδήλωσης Δήμητρα Παπανικολάου:

 

Η ομιλία του Σπύρου Ρούμπα:

 

Η ομιλία του Κώστα Τριχιά:

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 80.00% ( 13
Συμμετοχές )



4 σχόλια στο “Αναιρέσεις 2019: Πολιτική εκδήλωση στο Ναύπλιο (Βίντεο)

  1. Left G700

    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΙΕΡΑ

    Αλήθεια, ρε κορίτσια, σας αφήνει αδιάφορες το θλιβερό για μένα θέαμα να σας βλέπουμε σε αναρίθμητες εκδηλώσεις της Αριστεράς (της δικής σας Αριστεράς αλλά και όλων τών Αριστερών) να περιορίζεστε μόνο στο ρόλο τού κονφερασιέ (δεν πιστεύω να σας «ρίχνουν» ευφημισμοί τύπου …«συντονίστρια»!), ενώ «την εισήγηση» την κάνουν πάντα αρσενικά;

    Το κόβω πως όχι. Και τότε, ρε φιλενάδες, τι κάνετε εσείς γι’ αυτό; Έχετε την εντύπωση πως θα καθαρίσει για πάρτη σας ο San Rocco, λόγου χάρη, επειδή στις τρείς λέξεις τών σχολίων του η μια είναι «έμφυλο», ή ο Κώστας, ας πούμε, που αν με δει να κερνάω την πιο μπάνικη από σας έτσι και συναντηθούμε σε κάνα μπαρ θα με καταγγείλει για σεξιστή; Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε!

    Όχι, κορίτσια. Δεν μπορώ να σας αφήσω έτσι, στην τύχη σας. Και μακάρι να γινόταν να σας τρακάριζα όλες κάπου για να σας τα έλεγα από κοντά (και μην ακούτε τι είπα πριν, βρε κουτά: όλες θα σας κέρναγα, όχι μόνο την πιο όμορφη!). Δυστυχώς, δεν γίνεται. Κι έτσι το μόνο που μου έμεινε είναι αυτή η μικρή χειροβομβίδα κρότου-λάμψης που μόλις έριξα.

    Δεν φτάνει, το ξέρω. Αλλά, αν κάνει τα κλειστά μάτια σας έστω να και να τρεμοπαίξουν, κάτι θα ’ναι κι αυτό!

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Εγώ συμβάλλω όσο μπορώ λεφτ. Εσύ πάλι, όχι;

      Reply
    2. Κώστας

      Το να πέσει όλο το βάρος στα θύματα, που όντως πρέπει να αντιδράσουν, αυτό δεν αθωώνει τους θύτες, που εν προκειμένω (δεν μιλάω συγκεκριμένα για την εκδήλωση αυτή και αυτή την οργάνωση) πρέπει να αναγνωρίσουν πως είναι θύτες και να πράξουν ανάλογα. Διότι, εκτός από θύτες, έχουν, πρέπει να έχουν, την συγκρότηση και το ενδιαφέρον για να κάνουν τον σεξισμό ορατό.

      Οι δεν γυναίκες προφανώς και πρέπει να αντιδράσουν. Από το να μην δέχονται τον έμφυλο καταμερισμό στις οργανώσεις μέχρι προφανώς να αρχίζανε στις σφαλιάρες έναν που θα πήγαινε στο μπαρ να παραστήσει τον Ζάχο Δόγγανο σε μια ή σε όλες.

      Κώστας

      Reply
      1. Γιώργος Λυγκουνάκης

        Λατρεύω σφαλιάρες. Και μπουνιές και κλωτσιές και τσαντιές.

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.