.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αλληλεγγύη στον λαό της Συρίας – Να σταματήσει το εμπάργκο


ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Ακόμα και αυτήν την ώρα μετά από μια τόσο μεγάλη καταστροφή, με χιλιάδες θύματα, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το εμπάργκο στη Συρία, κάνουν εξαιρετικά δύσκολη οποιαδήποτε πράξη αλληλεγγύης και στήριξης προς τον συριακό λαό, ο οποίος χρειάζεται άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια.

Ως ΝΑΡ και νΚΑ εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τουρκικό, συριακό και κουρδικό λαό, στους σεισμόπληκτους που δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από καμιά κυβέρνηση, παρά μόνο από την διεθνιστική βοήθεια και αλληλεγγύη των λαών.

Τη στιγμή που τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ το ένα μετά το άλλο αποφασίζουν άμεσα «έκτακτες» αποστολές όπλων και πολεμικού εξοπλισμού στην Ουκρανία, εμποδίζουν την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία.

Απαιτούμε την άμεση κατάργηση του εμπάργκο και όλων των εμποδίων που κάνουν αδύνατη την στήριξη στον συριακό λαό.

Με τα εργατικά σωματεία, τις αριστερές, κομμουνιστικές οργανώσεις, τα δίκτυα αλληλεγγύης εργαζόμαστε ώστε να υπάρξουν αποτελεσματικοί τρόποι στήριξης και πράξεις αλληλεγγύης.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Αλληλεγγύη στον λαό της Συρίας – Να σταματήσει το εμπάργκο

  1. Ανώνυμος

    Οσο αναγκαία είναι η γνώση της γεωπολιτικής από αυτούς που αγωνίζονται για ανθρώπινες κοινωνίες χωρίς εκμετάλλευση και χωρίς ταξική διάρθωση, άλλο τόσο είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε πως η γεωπολιτική από την φύση της είναι ΑΝΗΘΙΚΗ και εργαλειοποιεί άτομα και πληθυσμούς από τα κράτη και τις άρχουσες τάξεις. Από αυτόν τον κανόνα ΔΕΝ ξέφυγε ούτε ο λεγόμενος υπαρκτός.

    Πολύ σωστή η ανακοίνωση του ΝΑΡ. Να καταργηθεί άμεσα το εμπάργκο του δυτικού ιμπεριαλισμού απέναντι στην Συρία!

    Αλλωστε, όσο διεφθαρμένο είναι το καθεστώς Ασαντ της Συρίας, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο διεφθαρμένο είναι το δυτικό ιμπεριαλιστικό μπλοκ κρατών.Συν το γεγονός ότι είναι και αποικιοκρατικά καταπιεστικά κράτη που γάμησαν την υφήλιο.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.