.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αδίστακτοι: Απολύουν τον γιατρό Κώστα Καταραχιά, πρόεδρο του σωματείου του Αγ. Σάββα! (Βίντεο)


Δε φτάνει η εγκληματική πολιτική τους, μια πολιτική που έχει οδηγήσει εκατοντάδες ασθενείς να υπονοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Είναι και αδίστακτοι!

Την ίδια ώρα που βάζουν τα παπαγαλάκια τους να στοχοποιούν τους γιατρούς της γειτονιάς και τους φαρμακοποιούς, την ίδια ώρα που πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη, ψευδόμενοι πως δήθεν δεν ανταποκρίνονται ειδικευμένοι γιατροί, πνευμονολόγοι, παθολόγοι, αναισθησιολόγοι να προσληφθούν στο ΕΣΥ, έχουν το απίστευτο θράσος να απολύουν τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Αγίου Σάββα.

Πρόκειται βέβαια για την πρώτη ανάλογη συνδικαλιστική απόλυση από το 1974. Προηγήθηκε η τιμωρητική μετάθεση του προέδρου του σωματείου -ακτινολόγου, υπενθυμίζουμε- στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ας μη γελιόμαστε. Ο μόνος λόγος που αυτό συνέβη, είναι επειδή το σωματείο αποκάλυψε το διπλό έγκλημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου: Να διενεργήσει ΕΔΕ κατά όσων από το νοσηλευτικό προσωπικό –άκουσον άκουσον!- ασθένησαν από Covid. Μια ΕΔΕ που στόχο είχε να μετακυλήσει τις ευθύνες της Διοίκησης στους ίδιους τους εργαζόμενους που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.

Ο Κώστας Καταραχιάς στα πέντε χρόνια που εργάζεται ως συμβασιούχος έχει δώσει σαφέστατο δείγμα γραφής, και όχι μόνο για την επιστημονική του επάρκεια. Όσοι έχουν μιλήσει με ασθενείς που αυτός έχει περιθάλψει, έχουν ιδία αντίληψη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, απόσπασμα της εκπομπής KONTRA24 που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Kontra τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 24 Μαρτίου 2021. Ο Κώστας Καταραχιάς, ο μόνος γιατρός στην Ελλάδα που απολύεται εν μέσω πανδημίας(!), μιλάει για το πρωτοφανές στα χρονικά γεγονός της απόλυσής του στην Αναστασία Γιάμαλη και τον Σπύρο Σουρμελίδη.

Στο επόμενο βίντεο σχολιάζεται η επιβολή ποινής χρηματικού προστίμου σε δύο ειδικευόμενους γιατρούς που εφημέρευαν στις 5/3 στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

 

Πειθαρχικές διώξεις σε ειδικευόμενους γιατρούς που εφημέρευαν στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.