.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


MIGATO: Ο σύζυγος της απολυμένης εγκύου μιλάει στο «Κόκκινο» (video)


egiosΟ Γρηγόρης Ψαλτάκος, σύζυγος της απολυμένης εργαζόμενης από την MIGATO, μίλησε στο ΡΣ «στο Κόκκινο», το Σάββατο το μεσημέρι. Είχε προηγηθεί διαμαρτυρία στο κατάστημα της MIGATO στην Ερμού, έπειτα από κάλεσμα του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Όπως είναι γνωστό, η εταιρία MIGATO προχώρησε σε απόλυση εργαζόμενης μηχανικού, αμέσως μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Ο Γρηγόρης Ψαλτάκος, μιλάει για τις κινητοποιήσεις, για την στάση της εργοδοσίας, για το μεγάλο κύμα συμπαράστασης, για την επόμενη κινητοποίηση την Παρασκευή 13.02, που θα πάρει πανελλαδικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είναι σε πολύ δύσκολη θέση η διοίκηση της MΙGATO, οι εκπρόσωποι της εταιρείας μας παρακάλαγαν να μην γίνει η σημερινή κινητοποίηση. Εγώ με την γυναίκα μου έχουμε αποφασίσει ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι μόνο προσωπικός, είναι καθαρά ιδεολογικός, είναι κινηματικός πια, μετά από τόσο μεγάλη συμπαράσταση … Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας, την Παρασκευή το απόγευμα θα υπάρξει πανελλαδικό κάλεσμα για κινητοποίηση από το σωματείο των μισθωτών τεχνικών»Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz