.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6ο Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

15/04/2016 | 18:00 - 16/04/2016 | 23:00

 

6ο Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης,

15 & 16 Απρίλη Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Ν΄ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ,
ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται και φέτος το Φεστιβάλ της Αριστερής Ανασύνθεσης στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης όπου σας καλούμε να έρθετε να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε.
Στο φετινό φεστιβάλ επιχειρούμε, κουβεντιάζοντας με ιστορικά στελέχη της αριστεράς, πανεπιστημιακούς και κοινωνικούς αγωνιστές, να ανοίξουμε τη συζήτηση για τη συνάντηση των δυνάμεων της ρήξης και του εναλλακτικού δρόμου, για την Αριστερά και το Μέτωπο που απαιτούν οι καιροί μας, για το κίνημα που μπορεί να βαδίσει το δρόμο της Ανατροπής. Συζητάμε επίσης για την Ευρώπη Φρούριο των κλειστών συνόρων και του ρατσισμού, τους πολέμους, το προσφυγικό πρόβλημα και την αλληλεγγύη.
Οι συναυλίες του φεστιβάλ, όπως άλλωστε και κάθε χρονιά, αναμένονται και φέτος εκρηκτικές. Το πρώτο βράδυ ταξιδεύουμε με τα τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη και της Μιρέλας Πάχου και ξενυχτάμε χορεύοντας swing ρυθμούς με τους speakeases/ The swing Band! Το βράδυ του Σαββάτου, το λιμάνι θα γεμίσει με ήχους rock n’ roll από τους Nightstalker, τα Μωρά στη Φωτιά και τους Johny Carbonaras!

κατάλογος 2
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, το εισιτήριο οικονομικής ενίσχυσης κοστίζει 5? και 9? για μία ή δύο μέρες αντίστοιχα, ενώ οι τιμές στο φαγητό και τα ποτά είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής. Στους χώρους του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν εκθέσεις φωτογραφίας, θεματικά αφιερώματα, περίπτερα πολιτικών και κοινωνικών φορέων που παρεμβαίνουν στο εργατικό, νεολαιίστικο και τοπικό κίνημα, περιοδικά και πρωτοβουλίες δράσης της αριστεράς.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15/04/2016 | 18:00
Τέλος:
16/04/2016 | 23:00