.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάλεσμα σε νέα συνάντηση των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών

08/03/2017 | 18:00

Η Συντονιστική ομάδα των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών χαιρετίζει τη συμμετοχή εκατοντάδων αγωνιστών είτε από συλλογικότητες είτε ανένταχτους στη μαζική και μαχητική διαμαρτυρία της 3 Μάρτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά του υπό ψήφιση νομοσχεδίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Η πρώτη αυτή πρωτοβουλία θα έχει και συνέχεια στον κοινό και ενωτικό αγώνα μας κατά των πλειστηριασμών γενικότερα σε κάθε ειρηνοδικείο της Ελλάδας.
Συντονιστική ομάδα των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών 
 Κάλεσμα
Μετά την επιτυχημένη παρέμβασή μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κρίνεται σκόπιμο να βρεθούμε και πάλι για δεύτερη φορά για να:
1.κάνουμε έναν αναλυτικό απολογισμό της δράσης μας στο υπουργείο
2. προγραμματίσουμε νέες δράσεις
3. σχηματοποιήσουμε το σχήμα με τα άτομα και τις συλλογικότητες που συμμετείχαμε στην πρώτη συνάντηση στο Art Garage και στην παρέμβαση στο υπουργείο. Επίσης καλούνται εκ νέου και όσες άλλες συλλογικότητες και άτομα θέλουν να συμμετέχουν στο υπό διαμόρφωση σχήμα. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι και η δημιουργία ενός blog, μιας σελίδας στο face book και ενός λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αφού πρώτα αναζητηθεί ένα όνομα για το σχήμα. Η ανανέωση και εμπλουτισμός της συντονιστικής ομάδας επίσης είναι απαραίτητη.
 
Τόπος και μέρα συνάντησης: 
Χώρος ArtGarage, Σολωμού 13, Εξάρχεια,  Τετάρτη 8 Μάρτη. ώρα 18.00
 
Συντονιστική ομάδα των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/03/2017
Ώρα:
18:00