.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Φυσάει Κόντρα”: Οι διεθνείς εξελίξεις και το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα

05/07/2017 | 20:00

Εκδήλωση – Συζήτηση για τις διεθνείς εξελίξεις και το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα

«ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Η δημοτική παρέμβαση «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» σας καλεί στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει την Τετάρτη 5 Ιούλη στις 8μμ στο θεατράκι της πλατείας Αγίας Παρασκευής με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα με ομιλητές τη δημοσιογράφο ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥΛΗ και τον οικονομολόγο ΝΙΚΟ ΣΤΡΑBΕΛΑΚΗ.

Η περιοχή μας φλέγεται, από την Ουκρανία ως τον Περσικό κόλπο ο πόλεμος εξαπλώνεται. Στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Αιγαίο οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών και οι επιδιώξεις των αστικών τάξεων απειλούν να σύρουν τους λαούς σε πολεμικές περιπέτειες. Ο μόνος τρόπος να τους εμποδίσουμε είναι ο κοινός αγώνας των λαών για την ειρήνη και την ελευθερία, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα πολεμοκάπηλα σχέδια. Είναι επιτακτική η ανάγκη για την ανάπτυξη μαζικής αντιϊμπεριαλιστικής και αντιπολεμικής δράσης.

Καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις σε κοινό μέτωπο πάλης ενάντια στα πολεμικά σχέδια που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχής για την αποτροπή του πολέμου, την ειρήνη και τη συνεργασία των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία ενάντια στην πολεμοκάπηλη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις εξοπλιστικές δαπάνες, αλλά και στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν. Για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών της Μεσογείου.

Φιλοδοξούμε με την εκδήλωση αυτή να ανοίξουμε τον διάλογο και στην πόλη μας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/07/2017
Ώρα:
20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Αγίας Παρασκευής – Θεατράκι
Πλ. Αγ. Παρασκευής
Αγ. Παρασκευή,
+ Χάρτης Google