.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σύσκεψη Φορέων & Συλλογικοτήτων στο Εργατικό Κέντρο Χανίων για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου με αφορμή τη διεθνή μέρα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων του ΟΗΕ(21 Μάρτη)

11/02/2016 | 19:00

Σύσκεψη Φορέων & Συλλογικοτήτων στο Εργατικό Κέντρο Χανίων για την διοργάνωση συλλαλητηρίου με αφορμή την διεθνή μέρα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων του ΟΗΕ(21 Μάρτη)

Η ΚΕΕΡΦΑ διοργανώνει

Ανοιχτή Σύσκεψη Φορέων και Συλλογικοτήτων

Πέμπτη 11/2, στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Χαιρετίζουμε την συμμετοχή συνδικάτων, φοιτητικών συλλόγων, κινήσεων αλληλεγγύης, κοινοτήτων μεταναστών, κινήσεων αναπήρων, LGTBQI, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, στην επιτυχημένη κινητοποίηση κατά του φράχτη στον ‘Έβρο στις 23-24 Γενάρη. Ήταν μια πρωτοβουλία που πήρε διεθνείς διαστάσεις, με μεγάλη κινητοποίηση στο Καλαί και δράσεις στην Κωνσταντινούπολη και στα σύνορα στους Κήπους του Έβρου.

Μετά την κινητοποίηση στο φράχτη του Έβρου, συνεχίζουμε με τη διεθνή μέρα δράσης 19 Μάρτη κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Στις 19 Μάρτη, κινήματα από πολλές χώρες της Ευρώπης συντονίζονται για μια διεθνή μέρα δράσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων με αφορμή την διεθνή μέρα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων του ΟΗΕ(21 Μάρτη). Είναι ταυτόχρονα μέρα Συνόδου Κορυφής της ΕΕ (19-20 Μάρτη) όπου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους φράχτες, την στρατικοποίηση της φύλαξης των συνόρων, την αυτόνομη δραστηριοποίηση της FRONTEXστα σύνορα, την δημιουργία γιγαντιαίων στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών στην Ελλάδα.

Προχωράμε στην διοργάνωση συλλαλητηρίου, το Σάββατο 19 Μάρτη στην πλ. Αγόρας.

Όχι στην ΕΕ των φραχτών! Ανοιχτά σύνορα! Όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς! Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι!

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην Σύσκεψη την Πέμπτη 11/2, στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11/02/2016
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση: