.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέλευση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

08/06/2015 | 19:30

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,
Δευτέρα 8/6/15, 7.30μμ στο Πολιτικό – Πολιτιστικό Στέκι, Ακροπόλεως 18 & Ιάσονος

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου πραγματοποιεί την Γενική της Συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα με θέμα : ” Η δράση μας στα κοινωνικά μέτωπα και στις γειτονιές μέσα στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία”.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου είναι μια πολιτική δημοτική συλλογικότητα που λειτουργεί ανοιχτά, δημοκρατικά και ολομελειακά. Αποφασίζει για τις θέσεις και τη δράση της στις συναντήσεις του Ανοιχτού Συντονιστικού της και της Γενικής της Συνέλευσης. Όπου συμμετέχουν Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες ισότιμα, ως φυσικά πρόσωπα, η καθεμία και ο καθένας με τη γνώμη της/του. Και κάθε γνώμη για μας είναι πολύτιμη.

Γι αυτό απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες/όλους που δεν περιορίζονται στον ρόλο του τηλεθεατή των εξελίξεων, αλλά συμφωνούν με την άμεση ανάγκη αγωνιστικής δράσης για απαλλαγή από την ασφυξία ευρωζώνης – ΕΕ, για την μονομερή διαγραφή όλου του δημόσιου χρέους, για αντίσταση ενάντια στα παλιά και νέα αντιλαϊκά μνημόνια και τις πολιτικές που τα προωθούν και τα δικαιολογούν.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες/όλους τις/τους αγωνίστριες/αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων. Στην νεολαία του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος, των καταλήψεων και των διαδηλώσεων. Στην νεολαία της ανεργίας και των αγωνιστικών δράσεων για το δικαίωμα στην δουλειά ενάντια στην εργασιακή περιπλάνηση και τις δουλοκτητικές εργασιακές σχέσεις. Στους εμποροϋπαλλήλους που συναντηθήκαμε στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και ενάντια στις “λευκές νύχτες” του Παχατουρίδη. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που αγωνίζονται για δωρεάν δημόσια παιδεία. Στους εργαζόμενους του ίδιου του δήμου, έκτακτους και μόνιμους που βιώνουν εργασιακό και μισθολογικό μεσαίωνα. Στους αγωνιστές των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών δράσεων. Στους αγωνιστές των παρεμβάσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών. Στους δημότες που συμμετέχουν σε επιτροπές αγώνα στις γειτονιές.

Για να σηματοδοτήσουμε όλες/όλοι μαζί ένα νέο κάλεσμα μαζικής λαϊκής και νεολαιΐστικης αφύπνισης.

Για να πάρουμε τις ζωές και τις γειτονιές μας στα χέρια μας !

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/06/2015
Ώρα:
19:30
Κατηγορία Εκδήλωση: