.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ρεμπέτικο γλέντι για τα δικαστικά έξοδα απολυμένης εργαζόμενης κατά της ΜΚΟ ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ

14/11/2015 | 21:30

 
Tο Σωματείο Βάσης Εργαζομένων στις Μ.Κ.Ο (ΣΒΕΜΚΟ) και η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας), στηρίζουμε την αγωγήπου κατέθεσε μέλος μας κατά της εργοδοσίας της ΜΚΟ ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ διεκδικώντας αποζημίωση λόγω των απαράδεκτων συνθηκών εργασίας που την εξανάγκασαν σε παραίτηση.

Το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, συνδιοργανώνουμε ρεμπέτικο γλέντι για τα δικαστικά έξοδα της συναδέλφου και σας περιμένουμε όλους/-ες μετά τις 21:30 στο Αυτόνομο Στέκι, Ζωοδόχου Πηγής & Ισαύρων.

Και την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, πάμε δικαστήριο! Καλούμε όλες και όλους τους/τις εργαζομένους/-ες και τις συλλογικότητες να σταθούν αλληλέγγυοι/-ες στη συνάδελφο με την παρουσία τους στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στις 9πμ.

Δεν θα σταματήσουμε όμως εκεί. Η εργοδοσία της ΜΚΟ κατέθεσε πρόσφατα αγωγή (!) κατά της συναδέλφου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια εκφοβισμού της ίδιας, αλλά και παραδειγματισμού όλων των υπόλοιπων εργαζομένων.

Από πλευράς μας, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις διεκδικήσεις όλων των εργαζομένων και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις ΜΚΟ, αλλά και τους επωφελούμενους, να
διεκδικήσουν το σεβασμό των δικαιωμάτων τους και να σταθούν μαζί μας αλληλέγγυοι στη συνάδελφο.
Σωματείο Βάσης Εργαζομένων στις Μ.Κ.Ο. – Σ.Β.Ε.Μ.Κ.Ο.
Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14/11/2015
Ώρα:
21:30
Κατηγορία Εκδήλωση: