.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Ηλίας Λιούγκος στο Ρυθμό -ΚσΠ Ζωγράφου

09/01/2016 | 20:30

 Ο Ηλίας Λιούγκος στο Ρυθμό 9 Ιανουαρίου 2016 στις 20:30

Συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει
η  Δέσποινα Στεφανίδου

Το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου διοργανώνει μουσική βραδιά με τον Ηλία Λιούγκο και τη Δέσποινα Στεφανίδου. Ο Συνθέτης και τραγουδιστής Ηλίας Λιούγκος, μαθητής, φίλος και βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι στη δισκογραφία και σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την Τρίτη στις 9 Ιανουαρίου θα τραγουδήσει  στο Ρυθμό, Γ. Παπανδρέου & Μεγ. Αλεξάνδρου, Γουδή, Ζωγράφου.

Με τη Δέσποινα Στεφανίδου που τον συνοδεύει στο πιάνο και τραγουδάει, θα παρουσιάσουν  ένα πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι, Ηλία Λιούγκου και άλλων.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα θα περιέχει:

Α) Τραγούδια Ηλία Λιούγκου από προηγούμενους κύκλους όπως “Κωμοπόλεις”, “Της ιστορίας το ποδήλατο”, “Το φιλί μου ταξιδεύει”, “Θα τραγουδήσω απόψε για μένα” και απ’ τον καινούριο με τίτλο “Τα τραγούδια της Αρσινόης”.

  Β) Τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι, από τους κύκλους: “Ρωμαϊκή αγορά”, “Αντικατοπτρισμοί”, Αθανασία “Μεγάλος Ερωτικός” “Λαϊκή Αγορά”,  “Αμέρικα-Αμέρικα”, και άλλα τραγούδια του συνθέτη.

   Γ) Τραγούδια άλλων συνθετών όπως Μίκη Θεοδωράκη, Ορφέα Περίδη, Νίκου Ξυδάκη, Ηπειρώτικα, Βασίλη Τσιτσάνη  και άλλα που θα είναι εκτός προγράμματος και θα προκύπτουν εκείνη τη στιγμή.

  Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιους τίτλους τραγουδιών:

Ήρθε βοριάς ήρθε νοτιάς, Μη σκέφτεσαι Γερμανικά, Αθανασία, Κεμάλ, Κωμοπόλεις, Ζανέτα, Τσάμικος, Έτσι και περάσει ένας χρόνος, Περιμπανού, Γεννήθηκα για να πονώ, Δεροπολίτισα, Για την αγάπη λίγοι, Για πού το ‘βαλες καρδιά μου, Χάρτινο το φεγγαράκι.

Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
09/01/2016
Ώρα:
20:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

ΚσΠ Ζωγράφου

Χώρος Διεξαγωγής

Ρυθμός
Γ. Παπανδρέου & Μ. Αλεξάνδρου
Ζωγράφου,
+ Χάρτης Google