.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάλεσμα σε Αντιφασιστική Σύσκεψη στη Δάφνη

14/11/2016 | 19:00

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΑΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Δευτέρα 14 Νοέμβρη στις 7μμ

Στις 8 Δεκέμβρη στο Ζ΄ μονομελές πταισματοδικείο δικάζεται νεοναζί με την κατηγορία «της διακεκριμένης φθοράς και οπλοκατοχής» για την επίθεση στα γραφεία της «ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ» (Μ.ΑΡΙ.Δ.Α.) τον Νοέμβριο του 20013.

Η δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα κατά του νεοναζί μετά τα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν κατά την αστυνομική έρευνα για την επίθεση. Μήνυση υποβλήθηκε και από την δημοτική κίνηση Μ.ΑΡΙ.Δ.Α..

Τα γραφεία της «ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ» (ΜΑΡΙ.Δ.Α.) έχουν γίνει επανειλημμένα στόχος από τον/τους νεοναζί που ενοχλούνται από το όραμά μας για μια άλλη κοινωνία αλλά και από τις καταγγελίες μας για τη ρατσιστική και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Επειδή πιστεύουμε, ότι οι ναζιστικές επιθέσεις στοχεύουν σε όλη την αριστερά και αφορούν κάθε αγωνιστή και κάθε πολίτη που αρνείται το ναζιστικό εφιάλτη, καλούμε όλες τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς, τα αγωνιστικά δημοτικά σχήματα και κάθε αντιφασίστα σε σύσκεψη για κοινή δράση με αφορμή τη δίκη του νεοναζί τραμπούκου.

Η σύσκεψη θα γίνει την Δευτέρα 14 Νοέμβρη στις 7μμ, στα γραφεία της «ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ», οδός Αρκαδίου 2 & Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη.

«ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ»

(ΜΑ.ΡΙ.Δ.Α.)

unnamed

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14/11/2016
Ώρα:
19:00