.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εργ. Λέσχη Ν. Ιωνίας: Προβολή «Όλα είναι δρόμος»

14/09/2014 | 21:00

 

vietnam.

Προβολή ταινίας “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ” στην Αυλή. Κυριακή 14/09, 21.00
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ
Κοινωνική 1998 | Έγχρ. | Διάρκεια: 121′
Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη με τους:
Δημήτρη Καταλειφό, Θανάση Βέγγο, Γιώργο Αρμένη, Κώστα Καζανά, Στέλλα Καζάζη

Υπόθεση:

Τρία διαφορετικά επεισόδια αφηγούνται τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν τρεις άντρες, στο πλέον κρίσιμο σημείο της ζωής τους.

Στην πρώτη ιστορία, Χαρώνειο Νόμισμα, ένας αρχαιολόγος ξεκινά να συναντήσει τους φίλους του φαντάρου – αυτόχειρα γιου του, όταν ένα χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό ανακαλύπτει σε ανασκαφή έναν ελληνιστικό τάφο, στην περιοχή των Φιλίππων.

Στη δεύτερη ιστορία, Η τελευταία νανόχηνα, ο γερο-φύλακας του βιότοπου στο Δέλτα του Έβρου ξεναγεί δύο ορνιθολόγους στην περιοχή, και εκτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη έναν λαθροκυνηγό που ευθύνεται για το φόνο της τελευταίας νανοχήνας.

Στην τρίτη ιστορία, με τίτλο Βιετνάμ, ένας ιδιοκτήτης μεγάλης επιχείρησης προσπαθεί μάταια να ξεχάσει τον καημό εξαιτίας του χωρισμού με τη γυναίκα του, διασκεδάζοντας σε ένα σκυλάδικο της επαρχίας. Αφού μεθύσει και σπάσει τα πάντα μέσα στο μαγαζί, θα το αγοράσει για να το καταστρέψει, ενώ χορεύει στο χωράφι με τη συνοδεία της τοπικής μπάντας. Η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τάκη Κανελλόπουλου ενώ ο τίτλος “Όλα είναι δρόμος» είναι του ποιητή Γιάννη Τζανετάκη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14/09/2014
Ώρα:
21:00
Κατηγορία Εκδήλωση: