.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εργατική Λέσχη Ν.Σμύρνης:Νέα παρέμβαση στη Migato

13/02/2015 | 06:00

Η εταιρεία Migato, μέχρι σήμερα αρνείται να ικανοποιήσει ηθικά και οικονομικά την εργαζόμενη. Στις 4/02, ημέρα συζήτησης της υπόθεσης στην επιθεώρηση εργασίας οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας ζήτησαν αναβολή για τις 20/02. Η ταλαιπωρία της συναδέλφου συνεχίζεται και μεις καλούμαστε να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα. Το μόνο που φοβούνται τα αφεντικά είναι η μαζική αντίδραση μας, η ενημέρωση του κόσμου που καταδικάζει το γεγονός και που χαλάει την ωραία εικόνα της εταιρείας. Συνεχίζουμε λοιπόν μέχρι τη πλήρη δικαίωση της εργαζόμενης

Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών έχει ήδη οργανώσει τρεις κινητοποιήσεις για την επαναπρόσληψη της, στα κεντρικά γραφεία της MIGATO και παράσταση διαμαρτυρίας στην επιθεώρηση εργασίας στις 4/02 που συζητήθηκε η υπόθεση. Στις 3/02 πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στην Ερμού, όπου έγινε και πορεία και ταυτόχρονα παραστάσεις διαμαρτυρίας – παρεμβάσεις σε Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Κερατσίνι από εργατικές λέσχες. Στις 7/02 έγινε ξανά διαμαρτυρία στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην Ερμού.

Την Παρασκευή 13/02, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών καλεί όλα τα Σωματεία και κάθε συλλογικότητα, να στηρίξουν και να οργανώσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στα καταστήματα της MIGATO σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην απόλυση εγκύου συναδέλφου.

Παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλη την χώρα, την Παρασκευή 13 Φλεβάρη στις 6 μμ, σε καταστήματα της Migato

Κεντρική συγκέντρωση Κατάστημα Migato, Ερμού & Νίκης (Σύνταγμα)

Η ΕΛΝΣ καλεί σε διαμαρτυρία τη Παρασκευή 13/02 στις 6μμ έξω από το κατάστημα της Migato στη Πλατεία (Κ. Παλαιολόγου 5 & 2ας Μαΐου)

Να στείλουμε μήνυμα στην εργοδοσία της MIGATO αλλά και σε κάθε αφεντικό που νομίζει ότι μπορεί να αυθαιρετεί σε βάρος των εργαζομένων ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Σε ανυποχώρητους, μαχητικούς αγώνες για την αξιοπρέπεια στη ζωή και τη δουλειά. Καμία απειλή, καμία απόλυση, καμιά αυθαιρεσία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Η συλλογικότητα είναι το όπλο μας! Με αγώνες σπάμε την εργοδοτική τρομοκρατία.

Να ανακληθεί άμεσα η παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου συναδέλφου από τη MIGATO

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη και την πλήρη ηθική αποκατάσταση της συναδέλφου!

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13/02/2015
Ώρα:
06:00
Κατηγορία Εκδήλωση: