.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκπαιδευτικοί από το Καραβάνι αλληλεγγύης στο Κομπάνι στην Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης

07/03/2015 | 19:30

Όταν οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν έμπρακτα το μάθημα της αλληλεγγύης

Όπως είναι γνωστό, από την Παρασκευή 20/2/2015 το Καραβάνι αλληλεγγύης από εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα, επισκέφτηκε τους καταυλισμούς των προσφύγων από το Κομπάνι στη Νοτιοανατολική Τουρκία και Κουρδιστάν.

Η αποστολή, αποτελούμενη από τους εκπαιδευτικούς Θάνια Βέζου (σύλλογος εκπαιδευτικών ΠΕ Λέσβου), Βαγγελιώ Δινοπούλου και Γιάννη Μαρούτα (από το σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ «Άνω Λιόσια-Ζεφύρι-Φυλή»), Ακρίτα Καλούση (από το σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ Νίκαιας-Πειραιά), Ντίνα Ρέππα (από το σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ «Αριστοτέλης»), Μαρία Κολόζη (από το σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ Περικλής), Παύλο Αντωνόπουλο (από την Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας), Ηλία Σμήλιο (εκπρόσωπο ΔΣ ΔΟΕ) και τον γιατρό από τη Μυτιλήνη Στρατή Παυλή, πήγε στις περιοχές αυτές για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων της χώρα μας, στους πρόσφυγες και στους μαχητές του Κομπάνι.

Την καμπάνια οργάνωσαν οι σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, «Αριστοτέλης», «Γληνός», Δυτικής Αττικής, Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Καλλιθέας-Μοσχάτου, Νίκαιας-Πειραιά, Ν. Σμύρνης, «Παρθενώνας», «Περικλής», «Κ. Σωτηρίου», Λέσβου «Μ. Κουντουράς», Ικαρίας-Φούρνων και οι ΕΛΜΕ Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, Ε΄ Αθήνας, ΕΛΜΕ Λέσβου, ενώ χρήματα έδωσε και η ΔΟΕ. Η καμπάνια θα συνεχιστεί υιοθετώντας ένα σχολείο στο Κομπάνι και μπορεί να διευρυνθεί και με νέες συμμετοχές από σωματεία.

Αυτό το Σάββατο 7/03, στις 19:30 θα γίνει συζήτηση με τον Παύλο Αντωνόπουλο και τον Ακρίτα Καλούση μέλη του Καραβανιού αλληλεγγύης εκπαιδευτικών στο Κομπάνι.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
07/03/2015
Ώρα:
19:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελευθερίου Βενιζέλου 12 και Αιγαίου
Νέα Σμύρνη, 17121
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2114013060
Ιστότοπος:
ergatikilesxi.wordpress.com