.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση– Συζήτηση για το ασφαλιστικό στα Ταμπούρια

20/02/2016 | 18:30

Εκδήλωση– Συζήτηση για το ασφαλιστικό

Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μικράς Ασίας 24, Ταμπούρια)

Σάββατο 20/2/2016 και ώρα 18.30

Με πρωτοβουλία των Σωματείων Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας Παπαστράτου και Συλλογικοτήτων της Περιοχής συνδιοργανώνεται από κοινού πλατιά εκδήλωση – συζήτηση σχετικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ για ψήφιση στην Βουλή στα πλαίσια του 3ου μνημονίου που συμφώνησε το παλιό και νέο μνημονιακό μπλοκ των πολιτικών δυνάμεων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Ν.Δ – ΠΟΤΑΜΙ – ΠΑΣΟΚ.

Ήδη το εργατικό κίνημα, τα συνδικάτα, οι επαγγελματικές οργανώσεις των αυτοαπασχολούμενων, των ελευθέρων επαγγελματιών, η μικρομεσαία αγροτιά και άλλα λαϊκά στρώματα βρίσκονται σε πανελλαδικό ξεσηκωμό ενάντια στο νέο αυτό ασφαλιστικό τερατούργημα.

Η μεγάλη απεργία στις 4/2/2016 οδήγησε σε καθολικό μπλακ άουτ και εκατοντάδες χιλιάδες λαού βγήκαν στους δρόμους εκφράζοντας τόσο την έντονη διαμαρτυρία τους όσο και την καταδίκη τους σε αυτό το έκτρωμα που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι αγώνες αυτοί πρέπει να συνεχισθούν, να οργανωθούν και να συντονισθούν ακόμη καλύτερα και επιβάλλεται η κλιμάκωσή τους ώστε η μάχη για το ασφαλιστικό και την κυβερνητική αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική να δοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις έτσι ώστε να είναι νικηφόρα και αποτελεσματική.

Στην κατεύθυνση αυτή θεωρούμε χρήσιμη την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που αποφάσισαν εργατικά σωματεία και άλλες συλλογικότητες.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους Ναυτεργάτες όλων των ειδικοτήτων να πάρουν μέρος στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται το Σάββατο 20/2/2016 και ώρα 18.30 στο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μικράς Ασίας 24, Ταμπούρια)

ΠΕΝΕΝ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20/02/2016
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση: