.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή: Η Πολιτική Συγκυρία και η Παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

08/12/2017 | 19:30

ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ / ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Μεστή πολιτικών και κοινωνικών γεγονότων η τελευταία περίοδος αποτελεί αφορμή για την Εκδήλωση – Συζήτηση της Τ.Ε. Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου με θέμα την παρέμβαση του Μετώπου στις εξελίξεις.

Τα μέτωπα πολλά και οι εξελίξεις ραγδαίες:

• Στο εργασιακό και τα εργασιακά δικαιώματα [αντεργατικό Νομοσχέδιο που ετοιμάζεται – επέλαση ελαστικών εργασιακών σχέσεων κλπ.]
• Στο πεδίο των κοινωνικών δικαιωμάτων και ελευθεριών [κρατική καταστολή, κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός, ηλεκτρονικό εισιτήριο κλπ.]
• Στο επίπεδο του πολέμου – του ρατσισμού – του φασισμού
• Στο πεδίο της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων του κοινωνικού πλούτου [Σκουριές – Ελληνικό – ΕΛΠΕ / ΔΕΗ / ΔΕΥΑΘ κλπ.]
• Στο επίπεδο του περιβάλλοντος μετά το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Αργοσαρωνικό και τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δ. Αττική, αλλά και τη συνολική επίθεση ενάντια στους ελεύθερους χώρους [Σκουριές – Ελληνικό κλπ.].
• Στο επίπεδο των κοινωνικών δικαιωμάτων με την επίθεση Κράτους και Ε.Ε. ενάντια στη λαϊκή κατοικία με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μαζί με τη δήθεν «αντιπολίτευση» ΝΔ-ΔΗΣΥΜ-ΛΕΒΕΝΤΗ και τα συστημικά «μαντρόσκυλα» της Χρυσής Αυγής, το αστικό Κράτος και το Κεφάλαιο, με τους μηχανισμούς της Ε.Ε., των Δανειστών, των Τραπεζών τους, επιτίθενται σε όλη τη γραμμή του Μετώπου, απέναντι στα στοιχειώδη πολιτικά – κοινωνικά – εργασιακά δικαιώματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Με αφορμή τα 113 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, στα πλαίσια των άθλιων Μνημονίων και της καταστροφικής Επιτροπείας τουλάχιστον ως το 2060 [!!!], θέλουν να ξεθεμελιώσουν ότι απέμεινε όρθιο μετά από σχεδόν 8 χρόνια στη δίνη της δομικής κρίσης του Συστήματός τους. Ποντάρουν στην περιβόητη ΤΙΝΑ [There Is No Alternative] που ρίχνει καταθλιπτική την ιδεολογική σκιά της στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία.

Εμείς απαντάμε: There Will Be No Alternative αν δεν τους σταματήσουμε, αν δεν τους ανατρέψουμε!!!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/12/2017
Ώρα:
19:30