.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση νΚΑ – πρόταση για τη διακήρυξη της ΕΑΑΚ

13/01/2016 | 20:00

Εν όψει του πανελλαδικού διήμερου συντονιστικού της ΕΑΑΚ στις 15-16/1, παίρνουμε την πρωτοβουλία ως νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση να ανοίξουμε την κουβέντα για την αναγκαία ανασυγκρότηση της αντικαπιταλιστικής πτέρυγας σε ΑΕΙ – ΤΕΙ, μέσα από την παρουσίαση της πρότασής μας για την προγραμματική διακήρυξη της ΕΑΑΚ.

Στην εποχή των τεράτων, αλλά και των μεγάλων δυνατοτήτων για την εργατική τάξη και την πληττόμενη νεολαία το φοιτητικό και το νεολαιίστικο κίνημα μπορούν και έχουν χρέος να παίξουν ρόλο πυροδότη της αντεπίθεσης του εργατικού κινήματος για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου.

Με ποιο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα; Με ποια Αριστερά; Με ποιό πρόγραμμα ανατροπής;

Η ΕΑΑΚ θα αναμετρηθεί με όλα αυτά τα ερωτήματα στο πανελλαδικό της διήμερο και θα εξοπλιστεί πολιτικά και με μάχιμο κινηματικό σχέδιο για την προετοιμασία των αγώνων που έρχονται. Σε αυτή τη διαδικασία επιχειρούμε να συμβάλλουμε με τις σκέψεις μας για την ΕΑΑΚ του αύριο και την προγραμματική της διακήρυξη.

Οι ομιλητές θα ανακοινωθούν σύντομα

(Η εκδήλωση μεταφέρεται στις 8 την Τετάρτη 13/1, ώστε να είμαστε όλοι στη διεθνιστική πορεία στην Τουρκική Πρεσβεία ενάντια στην σφαγή του κουρδικού λαού, την οποία καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από κοινού με άλλες συλλογικότητες και οργανώσεις)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13/01/2016
Ώρα:
20:00
Κατηγορία Εκδήλωση: