.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση για το Εκουαδόρ και τον Αμαζόνιο από την Εναλλακτική Δράση

10/03/2016 | 18:00

Η Εναλλακτική Δράση καλεί τα μέλη και τους φίλους της να παραβρεθούν στην ειδική προβολή των δύο ντοκυμαντέρ “Η κραυγή του Φαγιού Ουτζμού” και “Μιλώντας με τα ψάρια και τα πουλιά” του Γερμανού σκηνοθέτη Ράινερ Σιμόν, που αναφέρονται στο σπάνιο φυσικό περιβάλλον του Αμαζονίου και στις ζωή των ιθαγενών στο Εκουαδόρ. Την προβολή θα προλογήσει η πρόξενος του Εκουαδόρ στην Ελλάδα και πολύ καλή φίλη της Εναλλακτικής Δράσης Σουζάνα Βάσκες.

Μετά από την προβολή θα ακολουθήσει ζήτηση παρουσία του σκηνοθέτη και των ηθοποιών, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που επισυνάπτουμε. Η γλώσσα των ντοκυμαντέρ είναι τα ισπανικά, ενώ θα υπάρχουν ταυτόχρονα ελληνικοί και αγγλικοί υπότιτλοι.

Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα της καταστροφής στον Αμαζόνιο και στους ιθαγενείς του Εκουαδόρ από τις πετρελαϊκές εταιρείες Chevron-Texaco η Εναλλακτική Δράση έχει πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις σε συνεργασία με το προξενείο του Εκουαδόρ και παράλληλα συγκεντρώνει υπογραφές.

Η προβολή θα γίνει την Πέμπτη 10/3, 6μμ στον κινηματογράφο ΑΛΚΥΟΝΙΣ, Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια και για την ειδική αυτή προβολή η είσοδος είναι ελεύθερη

Η γραμματεία της Εναλλακτικής Δράσης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10/03/2016
Ώρα:
18:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,