.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Περιστέρι

15/10/2016 | 12:00

 

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ !!

Στις γειτονιές του αντιφασιστικού αγώνα, της αντίστασης και της αλληλεγγύης
οι φασίστες ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ
Τα ξημερώματα της Πέμπτης 29/9 το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Περιστερίου έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια από ομάδα φασιστών.

Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, προσπαθούν να πατήσουν πόδι στη γειτονιά μας, βάζουν στο στόχαστρο τις συλλογικότητες του αγώνα. Οι φασίστες πάντα ήταν εχθρικοί με τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων, πάντα ήταν το μακρύ χέρι των αφεντικών και του συστήματος. Είναι μια εγκληματική συμμορία που δικάζεται κάτω από την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος όχι μόνο για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και για τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Χτυπούν τους πρόσφυγες, ενώ την ίδια ώρα βαράνε προσοχή στο κεφάλαιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι προσπαθούν να ξεμυτίσουν τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται για νέο γύρο επίθεσης στα εργατικά δικαιώματα και τις ανάγκες. Η εμφάνιση τους είναι πρόκληση. Ειδικά μετά τα γεγονότα στο Ρέθυμνο και την επίθεση από τα ΜΑΤ χέρι χέρι με τους φασίστες στην αντιφασιστική διαδήλωση. Θα γίνει ξεκάθαρο για ακόμα μια φορά ότι στις γειτονιές μας, εκεί που ζούμε και παλεύουμε μαζί με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες για ένα κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι ίσοι και δεν θα διαχωρίζονται ανάλογα με το χρώμα τους, το φύλο τους και την καταγωγή τους, οι μόνοι που δεν χωράνε είναι οι φασίστες.

Το Περιστέρι γνωρίζει καλά τι σημαίνει φασισμός. Δεν ξεχνά τα μπλόκα των ναζί και των συνεργατών τους, των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών. Δεν θα αφήσουμε τους απογόνους των γερμανοτσολιάδων να πατήσουν το πόδι τους στην περιοχή.

Η απάντηση του κόσμου της δουλειάς είναι ο ανυποχώρητος αγώνας και η αλληλεγγύη στον άνεργο, στο μετανάστη, στο συνταξιούχο, στον απεργό, στους χιλιάδες εξαθλιωμένους που γεννά η κρίση. Έξω οι φασίστες από το Περιστέρι και απ’ όλες τις γειτονιές.

Να οργανώσουμε συλλογικά τη δράση και τον αγώνα μας. Να αγωνιστούμε ενάντια στη φασιστική ιδεολογία και το σύγχρονο ολοκληρωτισμό όπου βρίσκουν έδαφος οι αντιλαϊκές-αντιπροσφυγικές πολιτικές και οι ξενοφοβικές αντιλήψεις. Ο φασισμός ήταν και είναι το όπλο του συστήματος ενάντια σε οποιαδήποτε σπίθα αντίστασης στην επίθεση που βιώνουμε καθημερινά από κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ. Μόνο ο λαός με τη συλλογική και οργανωμένη πάλη του μέσα από σωματεία, συνελεύσεις, επιτροπές, συλλόγους, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο εργασίας μπορεί να τσακίσει τους φασίστες.
Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, τα στέκια της νεολαίας, τους χώρους εργατικής και λαϊκής αυτοοργάνωσης
Να τσακίσουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά
Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση
Σάββατο 15/10 στις 12:00, πλ. Δέγλερη, Περιστέρι

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ergatikilesxiperisteriou.blogspot.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/10/2016
Ώρα:
12:00
Κατηγορία Εκδήλωση: