.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανοικτή συνέλευση – εκδήλωση για τα κόκκινα δάνεια της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη– Πολυγώνου

12/12/2015 | 18:00

Η Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη – Πολυγώνου οργανώνει ανοικτή συνέλευση – εκδήλωση το Σάββατο 12 Δεκέμβρη 2015 6:00 μμ. στο στέκι της Ι. Σούτσου 62, Γκύζη με θέμα τα κόκκινα δάνεια τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς

Ενημερωνόμαστε για το νέο νομοθετικό πλαίσιο για κατασχέσεις – πλειστηριασμούς και συζητάμε για την οργάνωση των επόμενων παρεμβάσεών μας στη περιοχή.

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά σε πλήρη αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου για τα δάνεια (σε εφαρμογή του 3ου μνημονίου και με τις εντολές του “κουαρτέτου” Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ.-Ε.Μ.Σ.) για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών ακόμη και της πρώτης κατοικίας. Η επίθεση που θα δεχθούν τα λαϊκά στρώματα στο θέμα της στέγασης της λαϊκής οικογένειας προβλέπεται να είναι σφοδρή, με δεδομένη την άμεση σύνδεση των “κόκκινων δανείων” και των πλειστηριασμών-κατασχέσεων κατοικίας (και της λαϊκής περιουσίας γενικότερα) με το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά και το γεγονός ότι αυτή έρχεται να προστεθεί στις πολιτικές καταλήστευσης μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δικαιωμάτων και παροχών.

Θεωρούμε αναγκαία τη λαϊκή οργάνωση σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς για την αντίσταση και το σταμάτημα των πλειστηριασμών, στοιχείο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πάλη για τη συνολική ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων. Ως Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη – Πολυγώνου αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ενημέρωσης των εργαζομένων – ανέργων – συνταξιούχων στις γειτονιές μας, με κάλεσμα συσπείρωσης στα πλαίσια της Λαϊκής Συνέλευσης, για την οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα, όσων θα πλήγονται άμεσα, αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας, με στόχο:

– Την υπεράσπιση του δικαιώματος στην ποιοτική και ασφαλή κατοικία των λαϊκών οικογενειών

– Την ανατροπή του νομοθετικού πλαισίου που εκθέτει τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στις ορέξεις των τραπεζών

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12/12/2015
Ώρα:
18:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,