.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Τουρκία, ISIS, Κουρδικό, στο επίκεντρο των διεθνών συγκρούσεων» Εκδήλωση ΝΑΡ & νΚΑ στο Ηράκλειο

28/11/2015 | 18:30

Εκδήλωση ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ | Ηράκλειο | Νοέμβρης 2015

«Τουρκία, ISIS, Κουρδικό, στο επίκεντρο των διεθνών συγκρούσεων»

Σάββατο 28 Νοέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου 18.30

 

Στα πλαίσια της τελευταίας έκδοσης του περιοδικού ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ, που φιλοξενεί αφιέρωμα αλλά και διάλογο με θέμα: «Κομμουνισμός – Αναγκαιότητα και δυνατότητα στο σήμερα. Η επικαιρότητα της κομμουνιστικής οργάνωσης στη νεολαία», διοργανώνουμε εκδήλωση με θέμα «Τουρκία, ISIS, Κουρδικό στο επίκεντρο των συγκρούσεων».

Στόχος είναι να αναδειχθούν οι σοβαρές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η ανάπτυξη των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και της επιθετικότητας των ιμπεριαλιστικών κέντρων. Καθώς και η όξυνση των αντιθέσεων μεταξύ των αστικών τάξεων στην περιοχή που φέρνει μεγάλα δεινά για τους λαούς. Πόλεμοι και επεμβάσεις, φτώχεια και εξαθλίωση, βομβαρδισμοί, συγκρούσεις και προσφυγιά, νέος σκοταδισμός και έξαρση των εθνικισμών και του φονταμενταλισμού.

Από την Ουκρανία στην Τουρκία, από την Συρία και την Αίγυπτο, μέχρι το Λίβανο και την ηρωική Παλαιστίνη και όλη την περιοχή, η κατάσταση είναι επικίνδυνα εύφλεκτη.

Για τα κρίσιμα αυτά ζητήματα, στην εκδήλωση θα μιλήσουν τα μέλη της διεθνής αποστολής αλληλεγγύης του Νέου Αριστερού Ρεύματος που βρέθηκαν στις περιοχές της Τουρκίας και του Κομπανί, Γιώτα Ιωαννίδου και Παύλος Αντωνόπουλος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28/11/2015
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση: