.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέντευξη Τύπου του Συντονισμού για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

04/05/2016 | 12:00

Συντονισμός  για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 4/5/2016 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2) σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου.

Στη συνέντευξη θα συμμετάσχουν ο Παύλος Αντωνόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας και του Δ.Σ. του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ, που κλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση από την ασφάλεια του Λιμενικού με βάση εισαγγελική παραγγελία για ανακοίνωση του Συντονισμού που μοιράστηκε στους πρόσφυγες, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων του Συντονισμού για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, εκπρόσωποι από παρόμοιες Πρωτοβουλίες και Συντονισμούς από την υπόλοιπη χώρα, καθώς και άλλοι φορείς και πρωτοβουλίες.

Θα παρουσιαστούν στοιχεία για τις συνέπειες στα δικαιώματα των προσφύγων από τις αποφάσεις της Ε.Ε. και από τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Επίσης, για τα αποτελέσματα των κυβερνητικών πολιτικών στο προσφυγικό και τις επιπτώσεις τους.

Οι τοπικές πρωτοβουλίες θα ενημερώσουν για την εικόνα από τις συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα διαμονής προσφύγων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες. Θα δώσουμε στοιχεία για τις επιδιωκόμενες αναδιαρθρώσεις με βάση το προσφυγικό σε διάφορους τομείς και την κατεύθυνση των χρηματοδοτήσεων από την Ε.Ε. και την κυβέρνηση.
Επίσης, θα αναφερθούμε στις επιδιώξεις που υπηρετεί η σχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη επιχείρηση στοχοποίησης του Συντονισμού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
04/05/2016
Ώρα:
12:00
Κατηγορία Εκδήλωση: