.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συγκέντρωση στο δημοτικό συμβούλιο Ελληνικού Αργυρούπολης για το άνοιγμα του σταδίου

27/01/2016 | 19:00

 
Από τη Δευτέρα 4/1, ο αθλητικός οργανισμός του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (δηλαδή κατ’ ουσίαν η διοίκηση του δήμου), πήρε την απόφαση, να επιβάλει κάρτα εισόδου, στο Α’ δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης. Το στάδιο αυτό, αποτελούσε έναν ελεύθερο αθλητικό χώρο, όπου μπορούσε ο/η καθένας/μία από εμάς να τρέξει, να περπατήσει, να αθληθεί άσχετα με το αν ήταν αθλητής/τρια ή όχι, αν συμμετείχε σε σύλλογο ή όχι, αν ήταν δημότης/ισσα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ή αν έμενε εκατό μέτρα μακριά από τα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας.

Φυσικά οι κάτοικοι, τόσο της περιοχής Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και των γύρω περιοχών δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Άμεση ήταν η αντίδρασή μας και έτσι δημιουργήθηκε η Συνέλευση για το Άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης, η οποία ανοίγει τις πόρτες του σταδίου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00 με στόχο την ελεύθερη και χωρίς καμία προϋπόθεση είσοδο για όλους όσους επιθυμούν αλλά και την συνδιαμόρφωση των δράσεων μας επίσης στο χώρο του σταδίου όπου και γίνονται οι ανοιχτές σε όλους/ες συνελεύσεις μας.

Η μαζικότητα που έχουν οι δράσεις μας είναι ήδη μια πρώτη νίκη. Δεν εφησυχάζουμε όμως όταν βλέπουμε το στάδιο άδειο από κόσμο και τις πόρτες κλειστές. Δεν μας ικανοποιεί η εικόνα του «αποστειρωμένου» από κόσμο στίβου, που μέχρι πριν κατά εκατοντάδες έτρεχε ή περπατούσε ενώ πλέον τις ώρες αιχμής δεν ξεπερνά τα είκοσι άτομα.

Καλούμε όλους και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τέταρτη 27/1 στις 19:00, που θα γίνει στην αίθουσα του δημοτικού ωδείου (Κύπρου 97,Αργυρούπολη).

Διεκδικούμε:
• Ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιους/δημοτικούς χώρους χωρίς αντίτιμο
• Άμεση κατάργηση της κάρτας εισόδου στο Α’ στάδιο Αργυρούπολης

Η βοήθεια όλων μας, είναι απαραίτητο συστατικό για παρθεί πίσω η κάρτα εισόδου.

Συνέλευση για το άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/01/2016
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση: