.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΤΗΣ:Πρώτη συζήτηση μετά την κυβερνητική αλλαγή στα γραφεία της «Κόντρα»

27/02/2015 | 08:00

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΤΗΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Οι μάσκες έπεσαν, οι απατεώνες ξεφτιλίστηκαν. Πολύ νωρίτερα απ’ όσο πολλοί περίμεναν. Το χτύπημα του χεριού στο τραπέζι απ’ τον Τσίπρα μετατράπηκε σε σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης», κατάληξη του οποίου ήταν μια επαίσχυντη συμφωνία για τετράμηνη παράταση του Μνημονίου-2, η οποία θα λειτουργήσει ως γέφυρα για το Μνημόνιο-3.

Ηδη, η περιβόητη «λίστα Χαρδούβελη», στην πρώιμη μορφή της, μετατράπηκε σε «λίστα Βαρουφάκη». Οι προεκλογικές εξαγγελίες εξατμίστηκαν πριν εφαρμοστεί οποιαδήποτε απ’ αυτές. Νέα μέτρα λιτότητας και κινεζοποίησης περιμένουν τον ελληνικό λαό, στο δίμηνο που θα διαρκέσει η διαπραγμάτευση με τη (μετονομασμένη σε «θεσμούς») τρόικα, προκειμένου «να πάρουμε τη δόση».

Οι ελπίδες του ελληνικού λαού για ένα καλύτερο αύριο μετατράπηκαν σε ζυγό βαρύτερο απ’ τον προηγούμενο. Ομως, οι διαπιστώσεις δεν οδηγούν πουθενά, εκτός αν αποτελούν αφετηρία για σκέψη, οργάνωση και δράση.

Τίποτα δεν άλλαξε, όλα συνεχίζονται, οι ταξικοί αγώνες εξακολουθούν ν’ αποτελούν το ζητούμενο.

Αυτοί συμφώνησαν με τους ιμπεριαλιστές δανειστές, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να συμφωνήσουμε. Ας καθορίσουμε τα αιτήματά μας κι ας βγούμε στο δρόμο να τα διεκδικήσουμε.

Για όλα αυτά θέλουμε να κουβεντιάσουμε αυτή την Παρασκευή στην «Κόντρα», στην πρώτη συζήτηση μετά την κυβερνητική αλλαγή.
Παρασκευή, 27/2, 8:00 μ.μ.
Αγαθουπόλεως 65 & Αχαρνών
kontra_ekdiloseis@eksegersi.gr
​www.eksegersi.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/02/2015
Ώρα:
08:00
Κατηγορία Εκδήλωση: