.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Σεπολίων – Ακ. Πλάτωνος: αφιέρωμα στους Πρόσφυγες Προβολή της ταινίας WELCOME

22/11/2015 | 19:00

 

Κυριακή 22 Νοέμβρη στις 7μμ με την προβολή της ταινίας WELCOME

Η λαική συνέλευση το επόμενο διάστημα θα κάνει πολιτικό-πολιτιστικό αφιέρωμα με θέμα «Οι πρόσφυγες αδέλφια μας,ο πόλεμος εχθρός» θα περιλαμβάνει προβολές,συζητήσεις,θεατρικά.
Αρχίζουμε απο την Κυριακή 22 Νοέμβρη στις 7μμ με την προβολή της ταινίας WELCOME και συνεχίζουμε την Παρασκευή 27 Νοέμβρη,στις 6.30μμ με την συζήτηση «Αλληλέγγυοι με τους πρόσφυγες.Ενάντια στον πόλεμο,τον τρόμο και την Ευρώπη φρούριο» με τους Πανο Πέτρου ,δημοσιογράφο και Γιαννη Φραγκούλη,διεθνής παρατηρητής των εκλογών στην Τουρκία

 

Ολες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο στέκι της λαικης συνέλευσης Αμφιάραου 153
WELCOME

του Φιλίπ Λιορέ
με τους Βενσάν Λιντόν, Φιγιάτ Αϊβέρδι, Οντρέ Ντανά, Ντέρια Αϊβερδί, Τιερί Γκοντάρ, Σελίμ Αγκουλ

Υπόθεση: Είκοσι δύο μίλια νερού (η απόσταση ανάμεσα στο Καλαί και το Ντόβερ) στέκονται τελευταίο εμπόδιο για να ξανασυναντηθούν ο Μπιλάλ (Φιράτ Αϊβερδί) με την αγαπημένη του Μίνα (Ντέρια Αϊβερδί).

Ο Μπιλάλ έφυγε από το Ιράκ και μετά από μια πορεία 4.000 χιλιομέτρων, περνώντας από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, βρίσκεται στη γαλλική πόλη Καλαί. Στην προσπάθειά του να εισέλθει λαθραία στη Βρετανία, όπου ονειρεύεται να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής, το ταξίδι του τερματίζεται απότομα καθώς οι αρχές τον εντοπίζουν και τον θέτουν υπό επιτήρηση. Βλέποντας τις Βρετανικές ακτές τόσο κοντά, αποφασίζει να διασχίσει τη θάλασσα κολυμπώντας, αψηφώντας τους κινδύνους ενός τέτοιου εγχειρήματος. Γνωρίζει και γίνεται φίλος με τον Σιμόν, έναν πρώην πρωταθλητή κολύμβησης ο οποίος δουλεύει ως προπονητής στο τοπικό κολυμβητήριο. Όταν o Μπιλάλ του εκμυστηρεύεται το λόγο που θέλει να βρεθεί στην Αγγλία, ο Σιμόν συγκινείται από τον έρωτα του νεαρού και την αποφασιστικότητα του.

Αποφασίζει να τον βοηθήσει και τον προπονεί για να διασχίσει το κανάλι…

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22/11/2015
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση: