.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάλεσμα σε σύσκεψη για συνέλευση – Απεργών διαδηλωτών

12/03/2014 | 19:00 - 21:30

Εργατική Σύσκεψη της Πρωτοβουλία για ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών, καλεί κάθε εργατική αγωνιστική συλλογικότητα, μαχόμενο συνδικαλιστή, αγωνιστές εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, σε σύσκεψη την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, στις 7 το απόγευμα στο Κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η διοργάνωση μεγάλης συνέλευσης απεργών διαδηλωτών, που θα σηκώσει το γάντι της οργάνωσης και της συνέχειας του αγώνα μετά τις απολύσεις της 22 Μαρτίου που έχει αποφασίσει και θα υλοποιήσει η κυβέρνηση των μνημονίων, του κεφαλαίου και του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Προτεινόμενη αλλά ανοιχτή σε διαμόρφωση ημερομηνία, μέσα από τη σύσκεψη, είναι η 19 Μάρτη, πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας-πυροτέχνημα αμέσως μετά την διαδήλωση, που έπειτα από απίστευτες μανούβρες αποφάσισε η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΑΔΕΔΥ.
Ταυτόχρονα καλεί σε συμμετοχή στη σύσκεψη αγωνιστές και συντρόφους από κινήσεις ανέργων, και εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που έχουν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα των απολύσεων και της επισφαλούς και ανασφάλιστης εργασίας.

Πρωτοβουλία για ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12/03/2014
Ώρα:
19:00 - 21:30

Διοργανωτής

Πρωτοβουλία για ένα Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών
Ιστοσελίδα:
http://kentroagona-ergaton.blogspot.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Πολυτεχνείο – Αίθουσα Γκίνη
Στουρνάρη και Κάνιγγος
Αθήνα, 115 25