.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάλεσμα σε συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα στο Ηράκλειο

20/01/2016 | 19:00

 

Κάλεσμα σε συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα στο Ηράκλειο για το ασφαλιστικό, τα πεντάμηνα και τοπικούς εργατικούς αγώνες

Το Παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών καλεί την Τετάρτη 20/1 σε συντονισμό πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στο Ηράκλειο για να δοθεί από κοινού η μάχη για το ασφαλιστικό και κρίσιμα ζητήματα όπως τα πεντάμηνα και τοπικοί εργατικοί αγώνες.

Μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις και με επίγνωση ότι η μάχη για την ανατροπή της αντιασφαλιστικής καταιγίδας αποτελεί κορυφαία μάχη για τη ζωή της εργαζόμενης και άνεργης πλειοψηφίας και για το εργατικό κίνημα, καλούμε σε συζήτηση και συντονισμό τα σωματεία των αγωνιζόμενων εργαζομένων και ανέργων.

Σε όλους τους κλάδους, τα σωματεία, σε όλους τους χώρους δουλειάς να προχωρήσουμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να ανατραπεί η αντιλαϊκή επίθεση που ξεδιπλώνεται με αιχμή το ασφαλιστικό και τα άλλα μέτρα που έρχονται στη συνέχεια. Οι ηρωικοί αγώνες των εργαζομένων στα πεντάμηνα και την Ανακύκλωση Ηρακλείου πρέπει να αναδειχτούν και να στηριχτούν από όλους μας.

Σας καλούμε, λοιπόν, την Τετάρτη 20/01/2016 στις 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων, (Τίτου Γεωργιάδη και Γερωνυμάκη – κοντά στο παλιό Μητέρα http://goo.gl/maps/3sma3) να συζητήσουμε τις πρώτες αναγκαίες κινήσεις και ενόψει της απεργίας.

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών-Παράρτημα Ηρακλείου

τηλ. επικοινωνίας: 6948078671, 6948727573

blog: http://smtiraklio.wordpress.com/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20/01/2016
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση: