.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Τρικάλων έρχεται στη Ν. Σμύρνη

Φεβρουάριος 12 | 14:00

Συνάντηση πολιτισμού των Εργατικών Λεσχών με το ρεμπέτικο συγκρότημα «Κληματαριά» στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης!

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Τρικάλων, μαζί με το ρεμπέτικο συγκρότημα »ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ» έρχονται στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης την Κυριακή 12/2/2016 στις 14.00μ.μ.

Μια συνάντηση πολιτισμού των Εργατικών Λεσχών, των φίλων και των μελών τους. Ένα γλέντι με εξαιρετικούς μεζέδες, κρασί και ποτά.

Καλούμε όλον τον κόσμο που στηρίζει και συμμετέχει στα εγχειρήματα των Εργατικών Λεσχών, τον κόσμο που πορευόμαστε μαζί στους κοινούς δρόμους του αγώνα, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, τον κόσμο της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, σε μια μέρα χαράς, σε μια συνάντηση όπου θα ακούσουμε μουσική, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα γνωριστούμε, θα χαμογελάσουμε! Σε μια δική μας μέρα!

Στα πλαίσια αυτής της μουσικής συνάντησης και στην προσπάθεια σύσφιξης των αγωνιστικών, φιλικών και συντροφικών δεσμών μεταξύ των μελών και φίλων των Εργατικών Λεσχών και για τον όλο και πιο συντονισμένο τρόπο παρέμβασης και σχεδιασμού κοινών δράσεων, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί μια άτυπη συνάντηση όλων των Εργατικών Λεσχών πριν το μουσικό γλέντι, στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης στις 12:00 το μεσημέρι.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Φεβρουάριος 12
Ώρα:
14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου
Ν. Σμύρνη,
+ Χάρτης Google