.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Η εξέλιξη της πόλης στον καπιταλισμό και οι ανθρώπινες ανάγκες» – Εκδήλωση – Συζήτηση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα.

19/10/2016 | 19:30

Την Τετάρτη 19/10/2016 σας καλούμε στην πρώτη εκδήλωση, από ένα κύκλο συζητήσεων και προβολών, που οργανώνει το επόμενο διάστημα η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα.

Αντικείμενο της πρώτης συζήτησης είναι η εξέλιξη της πόλης στον καπιταλισμό και η λειτουργία της στο παρελθόν και το παρόν σε σχέση με τον τρόπο παραγωγής και τις ανάγκες του κεφαλαίου και σε σχέση με τις ανθρώπινες ανάγκες. Για την πόλη που ζούμε, που αγωνιζόμαστε, που διαμορφώνουμε τις σχέσεις μας, που βλέπουμε να αλλάζει καθημερινά. Θέμα της » Η εξέλιξη της πόλης στον καπιταλισμό και οι ανθρώπινες ανάγκες».

Ο Θάνος Ανδρίτσος, υποψήφιος διδάκτορας Οικονομικής Γεωγραφίας, αρχιτέκτονας και δημοτικός σύμβουλος στην Αγ. Παρασκευή με την κίνηση «Φυσάει Κόντρα», μεταφραστής του βιβλίου του Ντέιβιντ Χάρβεϋ «Εξεγερμένες πόλεις, από το δικαίωμα στην πόλη στην επανάσταση της πόλης» θα είναι ο αρχικός εισηγητής.

Η ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη 19/10 στις 7.30 στα γραφεία της Αριστερής Παρέμβασης, Νεαπόλεως 25, κοντά στην αγορά του Βύρωνα.

Σας περιμένουμε !!
Επίσης, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην αντιπολεμική, αντιϊμπεριαλιστική, αντιφασιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες την Πέμπτη 20/10 ώρα 6 μμ, από τα Προπύλαια.
Περισσότερα στο ιστολόγιο μας.
http://aristeriparemvasivyrona.blogspot.gr/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19/10/2016
Ώρα:
19:30
Κατηγορία Εκδήλωση: