.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκτός Σχεδίου «διασκεδάσουμε όπως αγωνιζόμαστε!!!»

21/03/2014 | 22:00 - 23:55

Εκτός Σχεδίου

Η Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία, είναι μια αριστερή αντικαπιταλιστική κίνηση πόλης η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή από το 2006. Οι δραστηριότητές μας αφορούν τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, γενικά δηλαδή όλο τον κόσμο της εργασίας στην Νέα Ιωνία, φιλοδοξώντας να συμβάλλουμε ενεργά σε όλες τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ζωής μας συνολικά και στη διαμόρφωση άλλων κριτηρίων για το παρόν και το μέλλον μας.

Ως συλλογικότητα έχουμε πάρει την απόφαση να συμμετέχουμε στην επερχόμενη μάχη των δημοτικών εκλογών, όχι για να διεκδικήσουμε μία καρέκλα εξουσίας αλλά για να δηλώσουμε παρών και να μιλήσουμε για μία άλλη κοινωνία όπου ο κόσμος της εργασίας θα πάρει την ζωή του στα χέρια του. Η μάχη αυτή όμως προϋποθέτει την οικονομική μας αυτοτέλεια, που για να διατηρήσουμε είναι απαραίτητο να είμαστε και οικονομικά ανεξάρτητοι. Δεν δεχόμαστε και δεν έχουμε κανενός είδους επιχορήγηση ή επιδότηση (φανερά ή υπόγεια) από το κράτος ή από πολιτικούς φορείς, ούτε κάνουμε προεκλογική εκστρατεία με τα χρήματα κρατικών ιδρυμάτων και άλλων κρατικών φορέων.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας η οποία, μέσα σε όλα τα άλλα, φιλοδοξεί να προάγει ένα άλλο πρότυπο διασκέδασης, μακριά από εμπορευματοποιημένα μοντέλα και την κυρίαρχη κουλτούρα, για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να πάρουμε δύναμη για τις μάχες που έχουμε να δώσουμε μαζί το επόμενο διάστημα!

Σας περιμένουμε στο party που θα κάνουμε την Παρασκευή 21/3, στις 10μμ, στην πάνω αίθουσα του καφενείου Μπούρχα (Ελ. Βενιζέλου 61 & Μ. Καραολή) για να «διασκεδάσουμε όπως αγωνιζόμαστε!!!».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21/03/2014
Ώρα:
22:00 - 23:55
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία
Email:
ektossxediou@gmail.com
Ιστοσελίδα:
http://www.ektossxediou.blogspot.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Καφενείο Μπούρχα
Ελ. Βενιζέλου 61 και Καραολή
Νέα Ιωνία,