.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου για τον ένα χρόνο από τη δολολοφονία του Θ.Καναούτη

02/09/2014 | 19:00

unnamed

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία του 19χρονου παλικαριού Θανάση Καναούτη για ένα εισιτήριο του τρόλεϊ. Ένα χρόνο μετά οι υπαίτιοι του θανάτου του κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ οι ελεγκτές-κεφαλοκυνηγοί συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την εισπρακτική τους δράση ενάντια στη φτωχή πλειονότητα ντόπιων και μεταναστών που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και ένα εισιτήριο.

Ο χαμός του Θανάση δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μια παράπλευρη απώλεια, αποτέλεσμα της «κακιάς στιγμής». Ο χαμός του Θανάση ήταν μια ακόμα κρατική δολοφονία, αναπόσπαστο κομμάτι της άθλιας πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – εργοδοτών. Γιατί αυτή η πολιτική, για να διασώσει τα κέρδη των πάνω, μόνο δυστυχία και θάνατο μπορεί να «υποσχεθεί» στον κόσμο της δουλειάς.
Όταν ο «νόμος» επιτάσσει να μην έχει πρόσβαση στις συγκοινωνίες ή στα νοσοκομεία όποιος δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο, να μένει χωρίς ρεύμα και νερό όποιος δεν έχει να πληρώσει χαράτσια, το δίλημμα για κάθε εργαζόμενο είναι ένα: ή θα γίνει μαντρόσκυλο αυτής της άθλιας πολιτικής μήπως και σώσει το τομάρι του ή θα παλέψει μαζί με τους άλλους εργαζομένους για την ανατροπή της, για μια αξιοβίωτη ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλεί σε εκδήλωσησυζήτηση με θέμα:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

την ΤΡΙΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 7μμ στο θεατράκι του ΟΤΕ.

Συζητάμε με τους
Σταύρο Μανίκα, μέλος ΔΣ ΕΘΕΛ
και συναγωνιστές από τους Άνεργους-Άνεργες από τις γειτονιές της Αθήνας και την Εργατική Λέσχη Περιστερίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
leftmove.wordpress.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
02/09/2014
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση: