.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα»: Νέος κύκλος εκδηλώσεων βιβλιοπαρουσίασης

03/06/2015 | 19:00 - 20:00

Μετά την επιτυχημένη κεντρική βιβλιοπαρουσίαση στην Αθήνα, ξεκινάει ο κύκλος των περιφερειακών εκδηλώσεων, με στόχο τη συμμετοχή του κόσμου στη συζήτηση, που όπως φάνηκε και στην εναρκτήρια βιβλιοπαρουσίαση, ήταν αυξημένη λόγω της πρωτοτυπίας και του ενδιαφέροντος για το θέμα.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 7μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα».

Το βιβλίο παρουσιάζει ο ιστορικός – διδάσκων του Παντείου Πανεπιστημίου Μιχάλης Λυμπεράτος

Προλογίζουν οι:

Νίκος Μάλλιαρης: παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, συνδικαλιστής ΠΣΑΠ

Γιώργος Μπέρδος: πρόεδρος σωματείου εργαζομένων BAYER, ιδρυτικό μέλος συλλόγου φίλων St. Pauli και ιδρυτικό μέλος πρωταθλήματος antifa league

Νίκος Αδαμόπουλος: πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας

Σωτήρης Πολίτης: διευθυντής Ικαριακής Ραδιοφωνίας

Προεδρείο της βιβλιοπαρουσίασης θα είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ open Άννα Κωνσταντακάκη.

Η επιλογή της περιόδου για τη βιβλιοπαρουσίαση στη Νέα Ιωνία έχει συμβολική αξία, καθώς λίγες ημέρες μετά, στις 6 Ιουνίου θα γίνει ο τελικός του champions league και είναι η αφορμή να πιάσουμε την ιστορία του αθλητισμού από την αρχή και ειδικά τις άγνωστες πτυχές της και τις μη εμπορευματικές της διαστάσεις.

Λίγες ημέρες πιο πριν από την εκδήλωση της Νέας Ιωνίας, βιλιοπαρουσίαση θα γίνει και στα πλαίσια του τετραήμερου εκδηλώσεων «Μαρξισμός 2015», που θα πραγματοποιηθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) από 21 έως 24 Μαΐου. Στο πάνελ θα είναι ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Νάσος Μπράτσος και ο δημοσιογράφος Θωμάς Σίδερης.

Παράλληλα σχεδιάζονται περιφερειακές βιβλιοπαρουσιάσεις σε περιοχές της Αττικής, στην Πάτρα, την Ικαρία, τη Θεσσαλονίκη και αλλού. Χορηγοί επικοινωνίας του βιβλίου είναι η ΕΡΤ open και η Ικαριακή Ραδιοφωνία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
03/06/2015
Ώρα:
19:00 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση: