.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


9 Αυγούστου 1944: Το μπλόκο στο Δουργούτι


Ράδιο ΠαντιέραΣήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ

……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Το μπλόκο στο Δουργούτι, που έγινε στις 9 Αυγούστου του 1944, είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 9 Αυγούστου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Γιατί δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, το ιστορικό των γεγονότων και μια σειρά στοιχείων για την ηρωική αυτή περιοχή της Αθήνας, σήμερα στο μικρόφωνο της ERTopen.

Στη διάρκεια της αποψινής εκπομπής, τελευταίας για τον Αύγουστο, θα κληρωθούν και τρία αντίτυπα του βιβλίου του Φοίβου Οικονομίδη «Ο Δεκέμβρης ’44 και η διεθνής σημασία του».

Πρόκειται για ανανεωμένη και συμπληρωμένη έκδοση της σημαντικής ιστορικής μελέτης που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΚΨΜ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 9
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz