.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


5ο Πολιτικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης (Βίντεο)


28-29ivanofeio«Δεν μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς,
αν φοβάσαι να χάσεις από τα μάτια σου την ακτή»

28 & 29 Μαρτίου, Ιβανώφειο

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το πολιτικό – πολιτιστικό φεστιβάλ της Αριστερής Ανασύνθεσης φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα διήμερο πολιτικών παρεμβάσεων, συλλογικής διασκέδασης και αναζήτησης, κόντρα στα κυρίαρχα πρότυπα.

Φέτος, μετά από πέντε χρόνια μνημονιακών πολιτικών, η περίοδος που διανύουμε, είναι ελπιδοφόρα και ταυτόχρονα αντιφατική. Στα ερωτήματα που αμείλικτα βάζει η πραγματικότητα, συζητάμε με ιστορικά στελέχη της αριστεράς, πανεπιστημιακούς και κοινωνικούς αγωνιστές για τα καθήκοντα και τις προκλήσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς του 21ου αιώνα στο δρόμο προς την εξουσία. Παράλληλα, ψηλαφούμε απαντήσεις για το πώς μπορούμε να χτίσουμε σήμερα μια άλλη οικονομία και δημοκρατία, πέρα από τους καταναγκασμούς του καπιταλισμού.

 

Οι συναυλίες του φεστιβάλ αναμένονται, και φέτος, εκρηκτικές! Το πρώτο βράδυ κάνουμε mix της δυναμικής hip-hop των Social Waste με την ψυχεδελική ανατολίτικη rock των τούρκων Baba Zula και τους electro πειραματισμούς των Alcalica. Το βράδυ της Κυριακής, το Ιβανώφειο θα γεμίσει με ήχους rock ‘n’ roll από τους 1000MODS, με ηλεκτρισμένους soul και blues ρυθμούς των Million Hollers και, φυσικά, με πάθος, ενέργεια και «φασαρία» από τους Screaming Dead Balloons.

28-29-ivanofeio

Επειδή οι καιροί είναι ακόμα δύσκολοι, το εισιτήριο κοστίζει 5 € και 9 € για μία ή δύο μέρες αντίστοιχα, ενώ οι τιμές στο φαγητό και τα ποτά είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής.

Στους χώρους του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν εκθέσεις φωτογραφίας, θεματικά αφιερώματα, περίπτερα πολιτικών και κοινωνικών φορέων που παρεμβαίνουν στο εργατικό, νεολαιίστικο και τοπικό κίνημα, περιοδικά και πρωτοβουλίες δράσης της αριστεράς.
Σας περιμένουμε!

Έναρξη εκδηλώσεων στις 6μ.μ. και συναυλιών στις 10μ.μ.
Ιβανώφειο, Αγ. Δημητρίου & Γ’ Σεπτεμβρίου (λεωφορεία 17, 24, 37 – στάση Φοιτητική Λέσχη)

facebook.comΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz