.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ελπίδα έρχεται και ρίχνει δακρυγόνα σε ευθεία βολή στους διαδηλωτές


image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 64.00% ( 5
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Η ελπίδα έρχεται και ρίχνει δακρυγόνα σε ευθεία βολή στους διαδηλωτές

  1. Ηλέκτρα

    Ένα, μόνον ερώτημα προς ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ. Εκτιμάτε, σήμερα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα και η κυβέρνησή του αριστερή; Αν υπάρχει απάντηση, θα γίνουν κατανοητά στη συνέχεια, καλύτερα, διατυπώσεις όπως “ΜΑΤ της αριστεράς”, “χωροφυλάκων της αριστεράς”, “αριστερή καταστολή”, κλπ.

    Reply
  2. Δ. Κιχ.

    Αλλεπάλληλες ευθείες βολές στην αριστερά, σε μια κατά τα άλλα ορθή ανακοίνωση.
    Το παραφορτώσατε σύντροφοι… “ΜΑΤ της αριστεράς”, “Η λύσσα των χωροφυλάκων της αριστεράς”, “Το βαρύ χέρι της αριστερής καταστολής”, “αριστερούς και δεξιούς «Δαρείους», “κυβερνά η αριστερά”, “Τα αριστερά δακρυγόνα”, χωρίς τη χρήση -έστω για τα μάτια- κάποιων εισαγωγικών. Στο κάτω -κάτω, εκτός από “Την αριστερή ευαισθησία” που τη συναντάτε “κάθε μέρα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης”, πορεύεστε και σε διαδηλώσεις και σε εργατικούς αγώνες με αριστερούς. Μη μας φτύνετε στα μούτρα, δε σας φταίμε τίποτα αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τον Δρίτσα τον Δαρείο και τον Κατρούγκαλο την κυβέρνηση του κεφάλαιου το κράτος και τους μηχανισμούς του, από τον διπλανό σας συναγωνιστή. Δε μπορεί να μπαίνουν στον ίδιο παρονομαστή “τα ένστολα τάγματα εφόδου” και οι “Δαρείοι” της κρατικής καταστολής με την αριστερά, εκτός αν επιδιώκει κανείς με φτηνό κατά τη γνώμη μου τρόπο να αντλήσει “ιδεολογική υπεραξία”.
    Την ίδια μέρα ο Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, ταύτισε και αυτός την κυβέρνηση με την αριστερά βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα.
    Ελπίζω να πρόκειται απλώς για φραστική υπέρβαση. Αλλιώς, συμπληρώστε το πολύ σωστό ακροτελεύτιο: “για να φτιάξουμε μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, χωρίς καταστολή και χωρίς εκμετάλλευση”, προσθέτοντας: “και χωρίς αριστερά”…
    Δ. Κιχ.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.