.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΑ.Γ.Ν.Η: Εκλογική επιτυχία σημείωσε η ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ στις εκλογές του σωματείου


pantigiera725Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εργαζομένων στο ΠΑνεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.) στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. – Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ που διεξάχθηκαν την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015. Δείτε στη συνέχεια τα αποτελέσματα των εκλογών καθώς και την ανακοίνωση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος που εξέδωσε η ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ, η οποία κατέκτησε 2 έδρες στο ΔΣ του Σωματείου:

ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ  -ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ

Η ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ χαιρετίζει τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στις εκλογές του Σωματείου μας στις 9 και 10 του Δεκέμβρη, 2015 και οδήγησαν στο αποτέλεσμα που αποτυπώνει μια ξεκάθαρη πλειοψηφία με αγωνιστικές, ταξικές, αντικαπιταλιστικές θέσεις.

Ευχαριστεί ειδικά όσους επέλεξαν τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας και έστειλαν το μήνυμα ότι μπορεί να οργανωθεί ο αγώνας των εργαζομένων, ότι είναι ώρα να σταθεί το Σωματείο στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο νοσοκομείο μας. Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο σχήμα μας, δυναμώνει την επιθυμία και την απόφασή μας να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις.  Αποτυπώνει την ανάγκη να δοθεί ουσία και περιεχόμενο σε έννοιες όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η συναδελφικότητα, η αυτοοργάνωση για να αντέξουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Η μεγάλη αποχή (46,1%) των συναδέλφων από την εκλογική διαδικασία μας ανησυχεί και μας βάζει σε εγρήγορση ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα σε ενέργειες που θα εμπνεύσουν τους συναδέλφους και θα τους πείσουν ότι είναι αναγκαία η μεγάλη ενεργητική και  αγωνιστική συμμετοχή όλων των εργαζομένων. Είναι καιρός να εκαταλειφτεί η λογική της ανάθεσης και φυσικά είναι απαραίτητη η συμπόρευση των ταξικών δυνάμεων, που με συνέπεια αγωνίζονται όλα αυτά τα χρόνια, των δυνάμεων που υποστηρίζουν τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την έξοδο από ευρώ – ΕΕ, την αντίθεση με ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και οποιαδήποτε εμπλοκή μας στον πόλεμο.

Έρχονται σκληρές μάχες τόσο στο χώρο της Υγείας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και πολιτικοί και κοινωνικοί αγώνες που ποτέ δεν έπαψαν.  Ας προχωρήσουμε έχοντας μπροστά μας το όραμα της ανατροπής, με  αισιοδοξία και πείσμα ενάντια σε κάθε αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική μέχρι την τελική δική μας νίκη.

Περήφανα για το αποτέλεσμα των εκλογών του Σωματείου μας, τα μέλη της ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑΣ υποσχόμαστε στους συναδέλφους μας πως δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για την αλήθεια και το δίκιο της τάξης μας, όπως και για το δίκιο του κάθε συναδέλφου μας, για την απελευθέρωσή μας και για ένα άλλο κόσμο, ισότητας και δικαιοσύνης.
……………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. – Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή βρέθηκαν  698 έγκυρα ψηφοδέλτια,  9 άκυρα,  23 λευκά. Για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ βρέθηκαν  672 έγκυρα ψηφοδέλτια,  22 άκυρα,  37 λευκά.

Έλαβαν για το Δ.Σ., Ε.Ε. τους παρακάτω ψήφους ανά συνδυασμό:

1.   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:  242 ψήφους (ΠΑΜΕ)

2.   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 141 ψήφους (ΔΑΚΕ)

3.   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 118 ψήφους(ΠΑΣΚΕ)

4.   ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 99 ψήφους (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

5.   ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 98 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ)

Με βάση το εκλογικό μέτρο που είναι για το Δ.Σ. 63 και για την Ε.Ε. 243 εκλέγουν οι:

1.   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: 04 έδρες

1)     ΒΡΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2)     ΚΟΥΔΑΣ  ΒΑΣΙΔΗΣ

3)     ΠΑΝΤΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

4)     ΤΖΑΒΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΕΛΕΝΗ

2.      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 02 έδρες

1)     ΚΟΚΟΒΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

2)     ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

3.      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 02 έδρες

1)     ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

2)     ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4.      ΠΑΝΤΙΓΙΕΡΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 02 έδρες

1) ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΒΑΣΩ

2) ΣΑΡΡΗ ΣΟΦΙΑ

5.      ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 01 έδρα

1) ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγουν :

1.      ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: 01 έδρα

ΧΟΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2.      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 01 έδρα
ΠΕΔΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3.      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ: 01 έδρα
ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.