.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Χρήστος Καπάταης, όπως λέμε Στέργιος Πιτσιόρλας… (Βίντεο)


kapatais-perifereia725Σχόλιο της Δέσποινας Κουτσούμπα

Η Αντιπεριφέρεια Νοτίου Τομέα Αττικής διοργανώνει σήμερα τον απολογισμό του έργου της. Πολλά ωραία λόγια θα ακουστούν, όπως πάντα γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις. Τα ωραία λόγια όμως δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα, ότι η πολιτική της περιφερειακής αρχής Ρ. Δούρου δεν διαφέρει σε τίποτα από την πολιτική Σγουρού, που καταψήφισαν οι πολίτες.

Μήνες πριν έρθει ο Στέργιος Πιτσιόρλας (από την ασφάλεια του “ακαταδίωκτου” που έχει εκεί στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ…) να υποστηρίξει το “τέλος του κρατισμού”, ο Χρ. Καπάταης, αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα, είχε ήδη υποστηρίξει με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα την ιδιωτικοποίηση του συγκροτήματος “Αστέρια Γλυφάδας”.
Ήδη από τον περασμένο Μάρτη η Περιφέρεια Αττικής και ήξερε και υλοποιούσε ως σκαπανεύς τη μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χρ. Καπάνταης ανέλαβε τότε να πείσει το περιφερειακό συμβούλιο ότι… τα Αστέρια πρέπει να περάσουν στον ιδιώτη γιατί το κράτος δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και γιατί με την ιδιωτικοποίηση (“αξιοποίηση” τη λένε) θα ανοίξουν θέσεις εργασίας.
Τι διαφορετικό άραγε λένε οι (προηγούμενοι και οι όψιμοι) διαπρύσιοι υποστηριχτές της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, των αεροδρομίων, του ΟΛΠ, της Κασσώπης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και όλου του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας

Θαυμάστε την τοποθέτηση του Χρ. Καπάταη στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 15/3/2015 και τα επιχειρήματα των… πρώην υπερασπιστών της δημόσιας περιουσίας. Αφιερωμένο στη σημερινή εκδήλωση “απολογισμού”.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.