.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Υποδειγματική παρέμβαση στην ΕΡΤ εργαζόμενης στα 5μηνα (Βίντεο)


verouki_2Αξίζει να δείτε το βίντεο που παραθέτουμε στη συνέχεια.

Η Σταυρούλα Βερούκη, εργαζόμενη στο Δήμο Νέας Ιωνίας στα Κοινωφελή Προγράμματα και εκπρόσωπος του Συντονιστικού Αγώνα 5μήνων και Συμβασιούχων Αττικής, μιλάει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ και στους δημοσιογράφους Νίκο Αγγελίδη και Βασιλική Χαϊνά την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα της μεγάλης κινητοποίησης των εργαζομένων στα πεντάμηνα έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Με λόγο καθαρό, με την τετράγωνη λογική του σύγχρονου εργαζόμενου ανθρώπου αλλά και με αποφασιστικότητα, η τρίτεκνη εργαζόμενη μητέρα που μαζί με 35.000 συναδέλφους της αντιμετωπίζει το φάσμα της ανεργίας παραμονές Χριστουγέννων, μιλάει με ήθος και ταξική αξιοπρέπεια για τις πεντάμηνες συμβάσεις εργαζομένων “δεύτερης κατηγορίας”, για την υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών που θα πάρει δραματικές διαστάσεις με την επαπειλούμενη απομάκρυνση των συμβασιούχων και προαναγγέλλει την μεσημεριανή κινητοποίηση.

“Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ανακύκλωση να σταματήσει. Θα μας βρίσκουν συνεχόμενα μπροστά τους. Θα κουραστούν να μας βλέπουν. Είμαστε αποφασισμένοι”, έκλεισε την υποδειγματική παρέμβασή της.

Δείτε ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκέντρωση της Τετάρτης 9/12 έξω από το Υπουργείο Εργασίας, καθώς και δηλώσεις της Σταυρούλας Βερούκη στην κάμερα της Παντιέρας, εδώ: Πεντάμηνα: Κατέλαβαν τη Σταδίου – Θα επιστρέψουν δυναμικότερα! (Βίντεο)

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.