.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τρίτη αναβολή στη δίκη των βασανιστών του Αιγύπτιου


Τρίτη αναβολή  στη δίκη των  βασανιστών  του Αιγύπτιου «Kάθε φορά που παίρνει αναβολή το δικαστήριο απελπίζομαι» λέει στην «Εφ.Συν.» στενοχωρημένος ο Αιγύπτιος εργάτης Ουαλίντ Ταλέμπ λίγα λεπτά μετά τη νέα αναβολή (τρίτη κατά σειρά, αυτή τη φορά λόγω παρέλευσης ωραρίου) της εκδίκασης της υπόθεσης της απαγωγής και του ξυλοδαρμού από το αφεντικό του. Θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις 23 Ιουνίου για τη δίκη του στο Τριμελές Εφετείο Πειραιά.

Χθες, στον δεύτερο όροφο του δικαστικού μεγάρου Πειραιά, βρέθηκαν στο πλευρό του συγγενείς, λιγοστοί φίλοι του από τη Σαλαμίνα και ένας εκπρόσωπος της αιγυπτιακής πρεσβείας. Λίγα μέτρα πιο πέρα οι κατηγορούμενοι: o φούρναρης, ο γιος του και δύο φίλοι τους. «Αμα σε ξαναδώ να κυκλοφορείς στη Σαλαμίνα θα σε στείλω κατευθείαν στην Αίγυπτο» του είχε πει ο πρώην εργοδότης του πριν από δύο μήνες έξω από το δικαστήριο. Ανεργος επί δύο χρόνια, με σοβαρά προβλήματα υγείας (σχεδόν δεν βλέπει από το ένα μάτι), πάμφτωχος (ο εργοδότης του χρωστάει περίπου 7.000 ευρώ από τα 12.350 που είχε κλέψει, ήταν οι οικονομίες μηνών πολλών Αιγυπτίων της Σαλαμίνας), με την οικογένειά του στην Αλεξάνδρεια, περιμένει τη δικαίωση και δηλώνει πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα: «Θα μείνω εδώ, όχι μόνο μέχρι να γίνει το δικαστήριο αλλά και μετά. Να αποδείξω στον κόσμο ότι αγάπησα την Ελλάδα. Αυτοί ήταν κακοί, όχι όλος ο κόσμος».

Κώστας Ζαφειρόπουλος (ΕφΣυν 11/6/2014)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Τρίτη αναβολή στη δίκη των βασανιστών του Αιγύπτιου

«Kάθε φορά που παίρνει αναβολή το δικαστήριο απελπίζομαι» λέει στην «Εφ.Συν.» στενοχωρημένος ο Αιγύπτιος εργάτης Ουαλίντ Ταλέμπ λίγα λεπτά μετά τη νέα αναβολή (τρίτη κατά σειρά, αυτή τη φορά λόγω παρέλευσης ωραρίου) της εκδίκασης της υπόθεσης της απαγωγής και του ξυλοδαρμού από το αφεντικό του. Θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις 23 Ιουνίου για τη δίκη του στο Τριμελές Εφετείο Πειραιά.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.