.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας -Σήμερα στην ERTopen


Ράδιο Παντιέρα«Ράδιο Παντιέρα» στην ERTopen, 8/2/17: Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας
……………..
Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Στους αγώνες που διεξάγονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Προσκεκλημένη στο στούντιο θα είναι η Μαρία Μπικάκη, μέλος της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αγώνα Βύρωνα, που συμμετέχει στον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με τη Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσουμε με δύο διωκόμενους αγωνιστές:

-τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, δημοτικό σύμβουλο με την «Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης»,

-και τον δικηγόρο Ζήση Κλεισιάρη, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν τόσο για τη δίωξη όσο και για τις σημερινές εξελίξεις.

Θα μιλήσουμε επίσης με τον Μιχάλη Π. ο οποίος, αφού πρώτα δέχθηκε την αλληλεγγύη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, οι κινητοποιήσεις του οποίου διέσωσαν το σπίτι του 4 φορές, στέκεται αλληλέγγυος με τη σειρά του στους διωκόμενους αγωνιστές.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα ενημερωθούμε και για τις εξελίξεις στο Περιστέρι όπου προγραμματίζεται πλειστηριασμός κατοικίας ηλικιωμένου κατοίκου.

Όλα τα τραγούδια που θα μεταδοθούν στα μουσικά διαλείμματα, είναι του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη που έφυγε χθες από τη ζωή.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς της Ελλάδας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.