.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τι λένε οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα


diathesimoiΟι Καθηγητές σε διαθεσιμότητα της Θεσσαλονίκης στη Γ.Σ τους που πραγματοποιήθηκε στις 30-1-2015 στην ΕΔΟΘ αποφάσισαν:

Α. Να πραγματοποιηθεί συνάντηση των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και Συντονιστικής Επιτροπής Καθηγητών σε διαθεσιμότητα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Κουράκη άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Β. Να πραγματοποιηθεί συνάντηση της ΟΛΜΕ και των συντονιστικών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας με τον Υπουργό Δ.Μ κ. Κατρούγκαλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Κουράκη άμεσα στην Αθήνα.

Με προβολή των κύριων αιτημάτων μας που είναι:

1.Κατάργηση κάθε μορφής διαθεσιμότητας – κινητικότητας.
2.Κατάργηση του ν. 4172/2013
3.Επιστροφή όλων των καθηγητών ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ άμεσα στα σχολεία τους με ταυτόχρονη ανάκτηση της οργανικής τους θέσης και της εκπαιδευτική τους ιδιότητα και αναγνώριση της υπηρεσίας τους ( σε βαθμό και κλιμάκιο) όλων των μηνών της διαθεσιμότητας – ομηρίας.
4.Επαναλειτουργία όλων των Τομέων και Ειδικοτήτων ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ της Δημόσιας ΤΕΕ με δυνατότητα εγγραφών των μαθητών μας σ’ αυτές τον Ιούνιο.

Γ. Να συμμετέχουμε στη συνάντηση που κλείστηκε από τις ΕΛΜΕ με τους βουλευτές κ. Αμανατίδη και κ. Μηταφίδη την Κυριακή 1-2-2015 και ώρα 5 μμ στην ΕΔΟΘ.

Δ. Κατά τη συνάντηση με τους Υπουργούς στην Αθήνα οι συνάδελφοι επιθυμούμε η ΟΛΜΕ να μισθώσει λεωφορεία με σκοπό την κάθοδο συναδέλφων στην Αθήνα για την υποστήριξη των αιτημάτων μας κατά τη συνάντηση αυτή.

Ε. Να ορισθεί κοινή ημέρα της συμβολικής επιστροφής μας στα ΕΠΑΛ σε όλες τις πόλεις ώστε να αναδειχθεί το βασικό μας αίτημα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.